detector.media
10.03.2016 12:26
В Україні з’явиться супутниковий телеканал «Репетитор ТБ»
В Україні з’явиться супутниковий телеканал «Репетитор ТБ»
10 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ТОВ «Євромедіа Україна» ліцензії на супутникове мовлення з логотипом «Репетитор ТБ».

ТОВ «Євромедіа Україна» вже має одну супутникову ліцензію – на телеканал під назвою «Історія ЕМ», який Нацрада проліцензувала 30 грудня 2015 року.

Власниками компанії «Євромедіа Україна» є Павло Грицак (частка 99%), який очолює групу компаній Euromedia, що займається організацією заходів і виробляє кіно- і телепродукт для ринків України та ближнього зарубіжжя, та Валентин Шостак (частка 1%).

«Репетитор ТБ» - це освітній канал, розрахований як на школярів і студентів, так і дорослу аудиторію. Формат – просвітницько-культурологічний з фільмопоказом. Канал планує мовити цілодобово із супутника Astra 4A.

Як розповів представник компанії «Євромедіа Україна», «Репетитор ТБ» показуватиме науково-популярні просвітницькі програми та фільми про предмети шкільної дисципліни: математику, фізику, хімію, українську мову та літературу, англійську мову тощо.

В ефірі переважатимуть програми власного виробництва, але також значною буде частка іноземних програм (9,5 годин на добу). «Ми формуємо команду, яка буде розробляти і виробляти контент. Спрямуємо зусилля на якість інформації, а не на форму. З нами працюватимуть викладачі, дитячі психологи, викладачі вишів», - розповів представник каналу.

За його словами, планується закупівля програм і фільмів BBC, польського виробництва, а співпраця з російськими постачальниками контенту не планується.

Програми виходитимуть українською, російською, англійською мовами.

Канал фінансуватиметься за кошти групи компаній Euromedia від іншої підприємницької діяльності – реалізації спортивних заходів, виготовлення роликів тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY