Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів

Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів

13 Вересня 2015
2979
13 Вересня 2015
09:10

Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів

2979
Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів
Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів

Група компаній Film.ua Group має цієї осені у виробництві 10 серіалів. Про це повідомив генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна», що відбувся 11 вересня в рамках медіафоруму Kiev Media Week.

 

Це кілька 12-серійних мелодрам - улюбленого жанру Film.ua: «Забудь і згадай», «Коли минуле попереду» (спільне виробництво з «Інтра-фільм», Росія), «Улюблена вчителька», «Краса по-радянськи» (робоча назва, спільне виробництво з Pronto Film, анонсувався для каналу «Інтер»); а також 24-серійна мелодрама «Вікно життя» про бебі-бокси - місця для анонімної відмови від дитини і передання його під опіку державних органів і служб.

 

Це детективні серіали для телеканалу ICTV «Ніконов і Ко» (спільне виробництво з Mama's Production) і «Володимирська, 15», а також 32-серійний детектив з елементами комедії та містики «Майор і магія» (попередня робоча назва - «Майор і відьма»).

 

Це 40-серійна українськомовна медична драма «Черговий лікар» для телеканалу «Україна», а також новий чотирисерійний фільм Оксани Байрак.

 

Також, зі слів пана Мирського, Film.ua працює над двома пілотами проектів. Один з них - комедійний - уже знято. «Хочемо цього року зробити пілот романтичної комедії. Сподіваємося наступного року розпочати повноцінні цикли», - сказав він і додав, що в планах у Film.ua є й реаліті, і кіно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду