detector.media
13.09.2015 09:10
Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів
Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів

Група компаній Film.ua Group має цієї осені у виробництві 10 серіалів. Про це повідомив генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна», що відбувся 11 вересня в рамках медіафоруму Kiev Media Week.

 

Це кілька 12-серійних мелодрам - улюбленого жанру Film.ua: «Забудь і згадай», «Коли минуле попереду» (спільне виробництво з «Інтра-фільм», Росія), «Улюблена вчителька», «Краса по-радянськи» (робоча назва, спільне виробництво з Pronto Film, анонсувався для каналу «Інтер»); а також 24-серійна мелодрама «Вікно життя» про бебі-бокси - місця для анонімної відмови від дитини і передання його під опіку державних органів і служб.

 

Це детективні серіали для телеканалу ICTV «Ніконов і Ко» (спільне виробництво з Mama's Production) і «Володимирська, 15», а також 32-серійний детектив з елементами комедії та містики «Майор і магія» (попередня робоча назва - «Майор і відьма»).

 

Це 40-серійна українськомовна медична драма «Черговий лікар» для телеканалу «Україна», а також новий чотирисерійний фільм Оксани Байрак.

 

Також, зі слів пана Мирського, Film.ua працює над двома пілотами проектів. Один з них - комедійний - уже знято. «Хочемо цього року зробити пілот романтичної комедії. Сподіваємося наступного року розпочати повноцінні цикли», - сказав він і додав, що в планах у Film.ua є й реаліті, і кіно.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY