На «Радио Вести» стартує програма «Гроші Блинова»

На «Радио Вести» стартує програма «Гроші Блинова»

3 Вересня 2015
2461
3 Вересня 2015
12:42

На «Радио Вести» стартує програма «Гроші Блинова»

2461
На «Радио Вести» стартує програма «Гроші Блинова»
На «Радио Вести» стартує програма «Гроші Блинова»

Сьогодні, 3 вересня, на «Радио Вести» почне вихід авторська програма економіста і публіциста Андрія Блинова. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Програма виходитиме в ефірі щочетверга о 19.00.

 

Радіостанція повідомляє, що Андрій Блинов регулярно з'являвся в ефірах в минулому сезоні, постачаючи новинні та аналітичні програми «Радио Вести» своїми експертизами і коментарями, а також проводячи інтерв'ю з гостями студії. Тепер він також буде ведучим годинної економічної програми в прайм-таймі у четвер. Спектр тем не буде обмежуватися грошима і персональними фінансами, ведучий шукатиме відповіді на питання: Де заробити більше? Хто заважає нам заробляти? Коли зміниться вітер на ринках? Гостями ефіру будуть як віп-спікери, так і експерти з протилежними точками зору. Злободенне питання буде представлене на розсуд слухачів програми у вигляді онлайн-голосування.

 

«Навіть відмінному журналісту вкрай складно стати хорошим економістом чи фінансистом. А ось у економіста є всі шанси - треба всього лише ставити ребром ті питання, які цікавлять саме тебе. І шукати на них відповіді. А потім з відчуттям, з сенсом, з розстановкою викладати логіку своїх міркувань. Те, що гостро цікавить тебе, зазвичай хвилює багатьох людей... Якщо говорити двома словами, про що програма - вона про силу грошей», - сказав новий ведучий.

 

Сьогоднішній ефір програми буде присвячений першим підсумкам засідання Національної ради реформ (затверджується нова концепція податків), а також можливим наслідкам індексації зарплат і пенсій для економіки країни.

 

Слухачі зможуть приєднатися до обговорення, задаючи питання по телефону (044) 390-104-6, а також за допомогою смс-повідомлень на номер 2435 і на сайті radio.vesti.ua.

 

Нагадаємо, 31 серпня стало відомо, що посаду програмного директора «Радио Вести» обійняла Ірина Сінченко.

 

Також у серпні головним редактором «Радіо Вести» призначений Валерій Калниш, а генеральним продюсером - Юлія Литвиненко.  Олександр Іллерицький, який раніше обіймав раніше посаду генпродюсера радіостанції і брав участь в її створенні, залишив свою посаду через закінчення терміну контракту, укладеного з медіахолдингом «Вести Украина». Іскандер Хісамов пішов з посади головного редактора радіостанції за власним бажанням.

 

В новому осінньому сезоні на «Радио Вести» стартують програми з новими ведучими - Миколою Вереснем, Павлом Шереметом та Славою Вардою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2461
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду