detector.media
03.09.2015 12:42
На «Радио Вести» стартує програма «Гроші Блинова»
На «Радио Вести» стартує програма «Гроші Блинова»

Сьогодні, 3 вересня, на «Радио Вести» почне вихід авторська програма економіста і публіциста Андрія Блинова. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Програма виходитиме в ефірі щочетверга о 19.00.

 

Радіостанція повідомляє, що Андрій Блинов регулярно з'являвся в ефірах в минулому сезоні, постачаючи новинні та аналітичні програми «Радио Вести» своїми експертизами і коментарями, а також проводячи інтерв'ю з гостями студії. Тепер він також буде ведучим годинної економічної програми в прайм-таймі у четвер. Спектр тем не буде обмежуватися грошима і персональними фінансами, ведучий шукатиме відповіді на питання: Де заробити більше? Хто заважає нам заробляти? Коли зміниться вітер на ринках? Гостями ефіру будуть як віп-спікери, так і експерти з протилежними точками зору. Злободенне питання буде представлене на розсуд слухачів програми у вигляді онлайн-голосування.

 

«Навіть відмінному журналісту вкрай складно стати хорошим економістом чи фінансистом. А ось у економіста є всі шанси - треба всього лише ставити ребром ті питання, які цікавлять саме тебе. І шукати на них відповіді. А потім з відчуттям, з сенсом, з розстановкою викладати логіку своїх міркувань. Те, що гостро цікавить тебе, зазвичай хвилює багатьох людей... Якщо говорити двома словами, про що програма - вона про силу грошей», - сказав новий ведучий.

 

Сьогоднішній ефір програми буде присвячений першим підсумкам засідання Національної ради реформ (затверджується нова концепція податків), а також можливим наслідкам індексації зарплат і пенсій для економіки країни.

 

Слухачі зможуть приєднатися до обговорення, задаючи питання по телефону (044) 390-104-6, а також за допомогою смс-повідомлень на номер 2435 і на сайті radio.vesti.ua.

 

Нагадаємо, 31 серпня стало відомо, що посаду програмного директора «Радио Вести» обійняла Ірина Сінченко.

 

Також у серпні головним редактором «Радіо Вести» призначений Валерій Калниш, а генеральним продюсером - Юлія Литвиненко.  Олександр Іллерицький, який раніше обіймав раніше посаду генпродюсера радіостанції і брав участь в її створенні, залишив свою посаду через закінчення терміну контракту, укладеного з медіахолдингом «Вести Украина». Іскандер Хісамов пішов з посади головного редактора радіостанції за власним бажанням.

 

В новому осінньому сезоні на «Радио Вести» стартують програми з новими ведучими - Миколою Вереснем, Павлом Шереметом та Славою Вардою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY