Редакція «Вести. Репортер» готує «апгрейд» видання

Редакція «Вести. Репортер» готує «апгрейд» видання

4 Серпня 2015
1748
4 Серпня 2015
17:56

Редакція «Вести. Репортер» готує «апгрейд» видання

1748
Редакція «Вести. Репортер» готує «апгрейд» видання
Редакція «Вести. Репортер» готує «апгрейд» видання

З вересня журнал «Вести. Репортер» виходитиме в оновленій версії. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести України», який є видавцем журналу.

 

В оновленій версії журналу, яка з'явиться у продажу 4 вересня, крім звичних політичних та економічних тем можна буде знайти інформацію про сучасні технології, автомобілі, наукові відкриття і досягнення, подорожі, культуру. Журнал збереже свій основний формат репортажного жанру, залишаться і якісні фотографії. Разом з тим у виданні з'являться нові рубрики, які приділяють увагу міському життю, громадським ініціативам та регіональним елітам.

 

«"Репортер" потрапив в руки читачам 30 серпня 2013. Два роки - це фактично паперове весілля. До свого дня народження "Репортер" готує новий образ - повноцінний, потужний і стильний апгрейд. Ми плануємо зробити сучасний журнал великого міста. Для активних людей, які вже не дивляться телевізор і цінують свій час. Кожен наш номер стане, по суті, економією часу для читача - ми за нього проїдемо по Україні, проаналізуємо тенденції економіки, культури та міського життя. В "Репортері" читач завжди знайде ті матеріали, які захоче відкласти, щоб прочитати за чашкою кави в тихій домашній атмосфері вихідного дня», - сказав головний редактор журналу «Вести. Репортер» Гліб Простаков.

 

Зміни чекають також і сайт «Вести. Репортер», який має стати більш інтерактивним, зі зручною навігацією і привабливим дизайном.

 

«Наша редакція відкрита для нових людей і свіжих думок. Із задоволенням будемо співпрацювати з активними, діяльними і креативними журналістами», - зазначив Гліб Простаков.

 

Нагадаємо, у  липні журналіст Сергій Щербина повідомив, що новий номер журналу «Весті.Репортер» не вийшов через «конфліктну статтю, в якій проводилися паралелі між командою екс-президента Грузії і сім'єю Януковича». Цю інформацію пан Щербина повідомив, посилаючись на джерело в керівництві холдингу «Мультимедіа Інвест Груп». Також він повідомив про існування якихось «смотрящих» в редакціях холдингу, які, як стверджує пан Щербина, покликані зробити позицію видання «більш патріотичною». Натомість головний редактор журналу Гліб Простаков заявив медіатаблоїду «Дуся», що  новий номер «Вести.Репортер» «не вийшов виключно з технічної причини: ми вирішили зробити здвоєний номер». І наступний номер який, вийде, буде здвоєним.

 

Нова очільниця медіахолдингу «Вести Украина» Ольга Семченко, яка після продажу частки Ігорем Гужвою і звільнення його з посади головреда газети «Вести» стала головою ради директорів, заявила про можливі кадрові зміни у колективі холдингу. За її словами, найближчим часом зміниться дизайн сайту «Вести», будуть внесені «нові смисли в журнал «Вести. Репортер»», буде розвиватися інтернет-мовлення «Радио Вести».

 

Тим часом Слідчим відділом Головного управління СБУ у Києві та Київській області здійснюється досудове розслідування щодо видання «Вести. Репортер» у кримінальному провадженні за статтею 110 Кримінального кодексу України (Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України). Починаючи з серпня 2014 року виконувачем обов'язків головного редактора «Вести. Репортер» був Дмитро ЛюкайтісКерівник медіахолдингу «Мультимедіа-інвест груп» Ігор Гужва підтвердив «Детектор медіа», що слідчі дії СБУ стосуються саме пана Люкайтіса. Нинішнім головним редактором «Вести. Репортер» є Гліб Простаков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду