detector.media
04.08.2015 17:56
Редакція «Вести. Репортер» готує «апгрейд» видання
Редакція «Вести. Репортер» готує «апгрейд» видання

З вересня журнал «Вести. Репортер» виходитиме в оновленій версії. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести України», який є видавцем журналу.

 

В оновленій версії журналу, яка з'явиться у продажу 4 вересня, крім звичних політичних та економічних тем можна буде знайти інформацію про сучасні технології, автомобілі, наукові відкриття і досягнення, подорожі, культуру. Журнал збереже свій основний формат репортажного жанру, залишаться і якісні фотографії. Разом з тим у виданні з'являться нові рубрики, які приділяють увагу міському життю, громадським ініціативам та регіональним елітам.

 

«"Репортер" потрапив в руки читачам 30 серпня 2013. Два роки - це фактично паперове весілля. До свого дня народження "Репортер" готує новий образ - повноцінний, потужний і стильний апгрейд. Ми плануємо зробити сучасний журнал великого міста. Для активних людей, які вже не дивляться телевізор і цінують свій час. Кожен наш номер стане, по суті, економією часу для читача - ми за нього проїдемо по Україні, проаналізуємо тенденції економіки, культури та міського життя. В "Репортері" читач завжди знайде ті матеріали, які захоче відкласти, щоб прочитати за чашкою кави в тихій домашній атмосфері вихідного дня», - сказав головний редактор журналу «Вести. Репортер» Гліб Простаков.

 

Зміни чекають також і сайт «Вести. Репортер», який має стати більш інтерактивним, зі зручною навігацією і привабливим дизайном.

 

«Наша редакція відкрита для нових людей і свіжих думок. Із задоволенням будемо співпрацювати з активними, діяльними і креативними журналістами», - зазначив Гліб Простаков.

 

Нагадаємо, у  липні журналіст Сергій Щербина повідомив, що новий номер журналу «Весті.Репортер» не вийшов через «конфліктну статтю, в якій проводилися паралелі між командою екс-президента Грузії і сім'єю Януковича». Цю інформацію пан Щербина повідомив, посилаючись на джерело в керівництві холдингу «Мультимедіа Інвест Груп». Також він повідомив про існування якихось «смотрящих» в редакціях холдингу, які, як стверджує пан Щербина, покликані зробити позицію видання «більш патріотичною». Натомість головний редактор журналу Гліб Простаков заявив медіатаблоїду «Дуся», що  новий номер «Вести.Репортер» «не вийшов виключно з технічної причини: ми вирішили зробити здвоєний номер». І наступний номер який, вийде, буде здвоєним.

 

Нова очільниця медіахолдингу «Вести Украина» Ольга Семченко, яка після продажу частки Ігорем Гужвою і звільнення його з посади головреда газети «Вести» стала головою ради директорів, заявила про можливі кадрові зміни у колективі холдингу. За її словами, найближчим часом зміниться дизайн сайту «Вести», будуть внесені «нові смисли в журнал «Вести. Репортер»», буде розвиватися інтернет-мовлення «Радио Вести».

 

Тим часом Слідчим відділом Головного управління СБУ у Києві та Київській області здійснюється досудове розслідування щодо видання «Вести. Репортер» у кримінальному провадженні за статтею 110 Кримінального кодексу України (Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України). Починаючи з серпня 2014 року виконувачем обов'язків головного редактора «Вести. Репортер» був Дмитро ЛюкайтісКерівник медіахолдингу «Мультимедіа-інвест груп» Ігор Гужва підтвердив «Детектор медіа», що слідчі дії СБУ стосуються саме пана Люкайтіса. Нинішнім головним редактором «Вести. Репортер» є Гліб Простаков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY