На каналі «112 Україна» - нові телеведучі

На каналі «112 Україна» - нові телеведучі

7 Липня 2015
2784
7 Липня 2015
16:22

На каналі «112 Україна» - нові телеведучі

2784
На каналі «112 Україна» - нові телеведучі
На каналі «112 Україна» - нові телеведучі

У липні в ефірі «112 Україна» дебютували нові ведучі ‒ Катерина Романюк та Еліна Бекетова. Телеведуча Віолетта Трикова стала вести ще два проекти телеканалу. Про це повідомляє пресс-служба каналу.

 

Співведучою Вадима Карп'яка і Василя Голованова у випусках «Студія 112» стала Катерина Романюк. Раніше вона вела новини на каналах БТБ та TBі.

 

Еліна Бекетова працювала на телеканалі Business журналістом, випусковим редактором та ведучою програми. У липні 2014 року вона приєдналася до команди «112 Україна» як другий редактор, а через рік стала ведучою гостьових студій вихідного дня разом з Сергієм Гулюком і Володимиром Полуєвим.

 

Віолетта Трикова крім ефірів «Студія 112» стала також  ведучою прайм-таймових програм «Чиста політика» і «Воєнний щоденник» разом з Василем Головановим, Олексієм Анановим і Ганною Степанець.

 

Віолетта Трикова ‒ на «112 Україна» з моменту заснування каналу, за час своєї роботи вона також встигла дебютувати як автор документального кіно. Її перший фільм «Раша, гудбай!» буде представлено на кількох міжнародних кінофестивалях, які відбудуться восени цього року. Друга стрічка «День V» присвячена 70-річчю Перемоги над нацизмом. Зараз вона працює вже над третьою документальною картиною.

 

Нагадаємо, у червні телеканал «112 Україна» повідомив, що розширює штат ведучих і шукає нові обличчя і протягом місяця  активно проводить тракти ведучих.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2784
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду