Новий серіал «95 кварталу» «Слуга народу» вийде на каналі «1+1» у наступному році

Новий серіал «95 кварталу» «Слуга народу» вийде на каналі «1+1» у наступному році

15 Червня 2015
9265
15 Червня 2015
16:15

Новий серіал «95 кварталу» «Слуга народу» вийде на каналі «1+1» у наступному році

9265
Новий серіал «95 кварталу» «Слуга народу» вийде на каналі «1+1» у наступному році
Новий серіал «95 кварталу» «Слуга народу» вийде на каналі «1+1» у наступному році

Нещодавно студія «Квартал 95» розпочала роботу над 40-серійний ситкомом «Слуга народу» - проект покаже телеканал «1+1» навесні наступного року. Про це повідомила прес-служба студії.

 

У серіалі в жанрі політичної комедії розповідатиметься про вчителя історії Василя Голобородька, який «волею долі і велінням народу стає президентом країни». Цю роль виконає керівник студії Володимир Зеленський.

 

«Несподівано для всіх країна отримала гаранта, який живе у звичайній квартирі в районі Дарниця. Який спокійно йде по вулиці без армії охоронців і запросто їздить на маршрутці, який отримує 5 тисяч гривень та іноді позичає у друга «до зарплати». Загалом, який живе - як усі. Адже він точно знає - коли «цар» почне жити як простий вчитель, незабаром простий вчитель заживе як цар», - зазначається прес-служба.

 

Герою доведеться щодня виходити на боротьбу з корумпованими чиновниками.«Правда, він не врахував одного. Система, де всі звикли безбожно красти, відкочувати і дерибанити - буде проти такої турботи про народ. Цікаво, хто кого?», - йдеться в описі синопсису серіалу.

 

Над сценарієм ситкому працював авторський колектив студії «Квартал 95» «Кіноквартал», за плечима якого написання сценаріїв кіно- та телепроектів «Свати», «Любов у великому місті», «8 нових побачень» тощо.

 

Режисером ситкому став Олексій Кирющенко, який раніше працював над фільмами «Кварталу 95» «Байки Мітяя», «Шукаю дружину з дитиною» та «Між нами дівчатами».

 

Виробництвом та продюсуванням фільму займається студія «Квартал 95». Продюсери: Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір та Борис Шефір.

 

Хронометраж кожної серії - 23-25 ​​хвилин.

 

Зйомки «Слуги народу» триватимуть усе літо та продовжаться восени.

 

«Ролі батьків вчителя-президента грають Наталя Сумська та Віктор Сарайкін. Сестрою головного героя стала актриса Катерина Кістень, племінницею - вже відома по «Сватам» Анна Кошмал. Прем'єр-міністра країни грає Стас Боклан», - повідомили у прес-службі.

 

Ролі інших урядовців зіграють актори студії «Квартал 95»: Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Крапов та Олена Кравець.

 

Нагадаємо, як писало видання «Дуся», нещодавно у Facebook з'явилося відео зі зйомок цього серіалу, у якому Володимир Зеленський в ролі президента країни зачитує промову на урочистому прийомі.

 

Вперше про серіал «Кварталу 95» про політиків стало відомо під час презентації нового сезону телеканалу «1+1» у січні. Тоді генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко анонсував цей проект так: «"Квартал" готує для "1+1" неочікуваний проект - гумористичний серіал з політичним відтінком. Подробиці будуть пізніше, і ми розраховуємо, що це буде дуже на часі. Це місцеві герої, наша дійсність і інший світ, який ми разом з вами сьогодні будуємо», - зазначив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9265
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду