detector.media
15.06.2015 16:15
Новий серіал «95 кварталу» «Слуга народу» вийде на каналі «1+1» у наступному році
Новий серіал «95 кварталу» «Слуга народу» вийде на каналі «1+1» у наступному році

Нещодавно студія «Квартал 95» розпочала роботу над 40-серійний ситкомом «Слуга народу» - проект покаже телеканал «1+1» навесні наступного року. Про це повідомила прес-служба студії.

 

У серіалі в жанрі політичної комедії розповідатиметься про вчителя історії Василя Голобородька, який «волею долі і велінням народу стає президентом країни». Цю роль виконає керівник студії Володимир Зеленський.

 

«Несподівано для всіх країна отримала гаранта, який живе у звичайній квартирі в районі Дарниця. Який спокійно йде по вулиці без армії охоронців і запросто їздить на маршрутці, який отримує 5 тисяч гривень та іноді позичає у друга «до зарплати». Загалом, який живе - як усі. Адже він точно знає - коли «цар» почне жити як простий вчитель, незабаром простий вчитель заживе як цар», - зазначається прес-служба.

 

Герою доведеться щодня виходити на боротьбу з корумпованими чиновниками.«Правда, він не врахував одного. Система, де всі звикли безбожно красти, відкочувати і дерибанити - буде проти такої турботи про народ. Цікаво, хто кого?», - йдеться в описі синопсису серіалу.

 

Над сценарієм ситкому працював авторський колектив студії «Квартал 95» «Кіноквартал», за плечима якого написання сценаріїв кіно- та телепроектів «Свати», «Любов у великому місті», «8 нових побачень» тощо.

 

Режисером ситкому став Олексій Кирющенко, який раніше працював над фільмами «Кварталу 95» «Байки Мітяя», «Шукаю дружину з дитиною» та «Між нами дівчатами».

 

Виробництвом та продюсуванням фільму займається студія «Квартал 95». Продюсери: Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір та Борис Шефір.

 

Хронометраж кожної серії - 23-25 ​​хвилин.

 

Зйомки «Слуги народу» триватимуть усе літо та продовжаться восени.

 

«Ролі батьків вчителя-президента грають Наталя Сумська та Віктор Сарайкін. Сестрою головного героя стала актриса Катерина Кістень, племінницею - вже відома по «Сватам» Анна Кошмал. Прем'єр-міністра країни грає Стас Боклан», - повідомили у прес-службі.

 

Ролі інших урядовців зіграють актори студії «Квартал 95»: Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Крапов та Олена Кравець.

 

Нагадаємо, як писало видання «Дуся», нещодавно у Facebook з'явилося відео зі зйомок цього серіалу, у якому Володимир Зеленський в ролі президента країни зачитує промову на урочистому прийомі.

 

Вперше про серіал «Кварталу 95» про політиків стало відомо під час презентації нового сезону телеканалу «1+1» у січні. Тоді генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко анонсував цей проект так: «"Квартал" готує для "1+1" неочікуваний проект - гумористичний серіал з політичним відтінком. Подробиці будуть пізніше, і ми розраховуємо, що це буде дуже на часі. Це місцеві герої, наша дійсність і інший світ, який ми разом з вами сьогодні будуємо», - зазначив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY