Новий канал запустив відеогід «Найкраща країна – Україна» з ведучими телеканалу

Новий канал запустив відеогід «Найкраща країна – Україна» з ведучими телеканалу

15 Червня 2015
3824
15 Червня 2015
15:23

Новий канал запустив відеогід «Найкраща країна – Україна» з ведучими телеканалу

3824
Новий канал запустив відеогід «Найкраща країна – Україна» з ведучими телеканалу
Новий канал запустив відеогід «Найкраща країна – Україна» з ведучими телеканалу

Департамент промо і PR Нового каналу під керівництвом директора Ольги Балабан запустив онлайн-проект #ВідеоГід «Найкраща країна - Україна!», в якому зірки каналу розповіли про свої улюблені місця rhf]yb Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Канал підготував відеоролики за участі ведучих Сергія Притули, Олександра Педана, Анни Жижі, Ірини Волкової, Андрія Шабанова, Михайла Шаманова, Тетяни Бобрикової, Олени-Христини Лебідь, Алли Костромічової та експертів реаліті-шоу Нового каналу «Супермодель по-українськи».

 

«Здається, Україна безмежна! Записуючи ролики, ведучі не просто розповідали про визначні пам'ятки або читали історичну довідку. Вони розповідали, як туди доїхати, як знайти колоритний секретний дворик, з якого місця відкривається неймовірний вид на місто, і де готують найкращі сирники. Ми з режисером «Найкращої країни - України» Машею Заїкою в кінці кожної зйомки раділи - ще одне відкриття в скарбничку», - коментує запуск відеопроекту керівник прес-служби Нового каналу Олена Сниткова.

 

 Телеведучі розповідають про маловідомі принади українських міст

 

Керівник інтерент-проектів каналу Оксана Касаткіна наголосила, що автори ідеї прагнули відкрити глядачам маловідомі місця у Києві.

 

«Наприклад, ви знали, що в одному зі столичних двориків живуть три чудових ворони? За ними можна спостерігати годинами. Думаю, навіть кияни відкриють для себе щось нове!», - сподівається вона.

 

На сайті Нового каналу повідомляється, що розділ #ВідеоГід буде оновлюватися щотижня - у ньому публікуватимуться відео, новини, епізоди проектів «КабріоЛіто» і «Україна чудес». Проект можна також переглянути у спільнотах каналу в соціальних мережах.

 

Нагадаємо, до осіннього сезону Новий канал готує нове дейтинг-шоу «Половинки», на який вже оголошено кастинги, серіаліті «Проект "Любов"» з Тетяною Бобриковою та ігрове шоу з робочою назвою «СуперІнтуїція» з Сергієм Притулою.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3824
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду