Новий канал шукає головних героїв і ведучу для дейтинг-шоу «Половинки»

Новий канал шукає головних героїв і ведучу для дейтинг-шоу «Половинки»

11 Червня 2015
4560
11 Червня 2015
14:49

Новий канал шукає головних героїв і ведучу для дейтинг-шоу «Половинки»

4560
Новий канал шукає головних героїв і ведучу для дейтинг-шоу «Половинки»
Новий канал шукає головних героїв і ведучу для дейтинг-шоу «Половинки»

До осіннього сезону Новий канал готує нове дейтинг-шоу «Половинки», на який вже оголошено кастинги. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу Нового каналу «Половинки» дає шанс знайти свою любов для хлопців і дівчат, яким життя підносило нелегкі випробування. Учасники - особливі люди, які в силу непередбачуваних життєвих обставин обмежені у фізичних можливостях або отримали серйозні душевні травми, але при цьому зберегли силу волі, бажання жити, любити і бути коханими.

 

Керує проектом Лора Мальцева, яка працює з шеф-редактором Мариною Гострою, креативним продюсером Марією Білою. Колектив журналістів, операторів, звукорежисерів, сценаристів, кастинг-менеджерів налічує більше 50 людей.

 

Команда вже 7 місяців шукає героїв шоу. На кастинги прийшло понад 3 тисяч осіб як з України, так з країн СНД і США. Для команди стало несподіванкою, що з початком масштабного кастингу географія проекту розширюється.

 

«Коли учасники розповідають, звідки приїхали, і як до нас добиралися, просто диву даєшся. Були люди, без перебільшень, з кожного регіону нашої країни - Західна Україна, Черкаси, Київ, Хмельницький і навіть Донбас і Крим. З тими, у кого не було можливості до нас дістатися, ми проводили інтерв'ю по Skype, телефону і в соціальних мережах. Приїжджало безліч хлопців і дівчат з маленьких міст і сіл, а також багато бажаючих з країн СНД і навіть США. Але поки затверджені герої тільки українці», - сказала креативний продюсер «Половинок» Марія Біла.

 

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що Новий канал зніматиме дейтинг-реаліті з робочою назвою «Половинки».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4560
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду