У новому серіаліті Нового каналу телеведуча шукатиме собі хлопця

У новому серіаліті Нового каналу телеведуча шукатиме собі хлопця

15 Травня 2015
3863
15 Травня 2015
12:06

У новому серіаліті Нового каналу телеведуча шукатиме собі хлопця

3863
У новому серіаліті Нового каналу телеведуча шукатиме собі хлопця
У новому серіаліті Нового каналу телеведуча шукатиме собі хлопця

Ведуча Нового каналу Таня Бобрикова стане героїнею ще одного серіаліті (симбіоз реаліті-шоу і телесеріалу, в якому всі сюжетні ходи продиктовані самим життям) «Проект "Любов"», яке канал готує на осінній сезон. Про це повідомляється на сайті Нового каналу.

 

«Таня Бобрикова на собі перевірить усі існуючі способи спокушання чоловіків та побудови міцних стосунків», - повідомляє телеканал.

 

В рамках проекту ведуча шукатиме ідеального хлопця для себе впродовж 100 днів. У цьому їй допоможуть друзі - журналістка Нового каналу Олена Філонова та ведучий Андрій Шабанов, а також команда професійних експертів - психологи, фізіономісти, сексопатологи та інші експерти.

 

 

Нагадаємо, у серпні минулого року в ефірі Нового каналу стартувало серіаліті «Проект "Перфект"», зняте за норвезькім форматом Prosjekt Perfekt компанії P3. Журналістка Таня Бобрікова стала учасницею експерименту зі створення ідеальної жінки. У режимі реаліті-шоу вона розповідала про свої недоліки та проблеми і боролася з ними. На вдосконалення себе у ведучої було 90 днів.

 

Як повідомляється на сайті Нового каналу, дівчина схудла на 12 кілограмів, поборола шкідливі звички, поміняла гардероб, але попри це особисте життя у неї поки що не складається.

 

«Я ж не просто жінка, а ще й журналістка. Хочу докопатися до суті. Зрозуміти, як ми вибираємо собі партнера. Як виникає кохання. Чому одні закохуються, а інші зустрічаються і розлучаються. Вивчу теми, про які у нас не заведено говорити - наприклад, сексуальне виховання. Перевірю сама і з помічниками найбільш поширені стереотипи. Буду руйнувати або підтверджувати їх Глядачі побачать дуже багато експериментів. Деякі з них я вже провела. І результати дуже мене здивували. Місія цього проекту - підштовхнути жінок до того, щоб вони цінували себе. І знаходили гідних чоловіків, які будуть в них це лише підтримувати», - коментує Таня Бобрикова.

 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що на осінь Новий канал готує  дейтинг-реаліті з робочою назвою «Половинки», в якому особливі люди шукатимуть кохання. Також телеканал запустить ігрове шоу з робочою назвою «СуперІнтуїція» з ведучим Сергієм Притулою, вже оголошено про старт кастингів. Командра проекту «Серця трьох» на Новому каналі анонсувала запуск третього сезону дейтинг-шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду