detector.media
15.06.2015 15:23
Новий канал запустив відеогід «Найкраща країна – Україна» з ведучими телеканалу
Новий канал запустив відеогід «Найкраща країна – Україна» з ведучими телеканалу

Департамент промо і PR Нового каналу під керівництвом директора Ольги Балабан запустив онлайн-проект #ВідеоГід «Найкраща країна - Україна!», в якому зірки каналу розповіли про свої улюблені місця rhf]yb Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Канал підготував відеоролики за участі ведучих Сергія Притули, Олександра Педана, Анни Жижі, Ірини Волкової, Андрія Шабанова, Михайла Шаманова, Тетяни Бобрикової, Олени-Христини Лебідь, Алли Костромічової та експертів реаліті-шоу Нового каналу «Супермодель по-українськи».

 

«Здається, Україна безмежна! Записуючи ролики, ведучі не просто розповідали про визначні пам'ятки або читали історичну довідку. Вони розповідали, як туди доїхати, як знайти колоритний секретний дворик, з якого місця відкривається неймовірний вид на місто, і де готують найкращі сирники. Ми з режисером «Найкращої країни - України» Машею Заїкою в кінці кожної зйомки раділи - ще одне відкриття в скарбничку», - коментує запуск відеопроекту керівник прес-служби Нового каналу Олена Сниткова.

 

 Телеведучі розповідають про маловідомі принади українських міст

 

Керівник інтерент-проектів каналу Оксана Касаткіна наголосила, що автори ідеї прагнули відкрити глядачам маловідомі місця у Києві.

 

«Наприклад, ви знали, що в одному зі столичних двориків живуть три чудових ворони? За ними можна спостерігати годинами. Думаю, навіть кияни відкриють для себе щось нове!», - сподівається вона.

 

На сайті Нового каналу повідомляється, що розділ #ВідеоГід буде оновлюватися щотижня - у ньому публікуватимуться відео, новини, епізоди проектів «КабріоЛіто» і «Україна чудес». Проект можна також переглянути у спільнотах каналу в соціальних мережах.

 

Нагадаємо, до осіннього сезону Новий канал готує нове дейтинг-шоу «Половинки», на який вже оголошено кастинги, серіаліті «Проект "Любов"» з Тетяною Бобриковою та ігрове шоу з робочою назвою «СуперІнтуїція» з Сергієм Притулою.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY