У шоу «Співай як зірка» на каналі «Україна» перемогли  два учасники

У шоу «Співай як зірка» на каналі «Україна» перемогли два учасники

8 Червня 2015
3894
8 Червня 2015
16:59

У шоу «Співай як зірка» на каналі «Україна» перемогли два учасники

3894
У шоу «Співай як зірка» на каналі «Україна» перемогли  два учасники
У шоу «Співай як зірка» на каналі «Україна» перемогли  два учасники

У фіналі вокального талант-шоу «Співай як зірка» телеканалу «Україна» перемогли обидва півфіналісти - Артем Захаров та Ірина Островська, які набрали однакову кількість глядацьких голосів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Переможці поділять навпіл премію у 300 тис. грн. та право називатися кращим виконавцем.

 

«Я аплодую вам стоячи, дорогі мої, дякую вам», - прокоментувала  блискучий виступ фіналістів суддя проекту Оля Полякова.

 

«На кону - перемога і титул найталановитішого учасника шоу. Вони довели, що вони найкращі виконавці з народу. Саме вони переспівали всіх інших учасників нашого шоу, -  сказав ведучий шоу Дмитро Шепелєв перед тим, як глядачі почули підсумки голосування. -  Ви  - обидва переможці нашого шоу. Ви перемогли вдвох. Ви набрали однакову кількість голосів. У нас немає переможених!».

 

«Це як восьме чудо світу, нехай вам усміхнеться доля», -  привітала переможців ще одна суддя Надія Мейхер.

 

У прес-службі повідомили, що кореспонденти телеканалу «Україна» розкажуть в дайджестах інформаційних та розважальних програм, як зміниться життя переможців після проекту «Співай як зірка».

 

Нагадаємо,  «Співай як зірка» - це вокальне талант-шоу за турецьким форматом Keep Your Light Shining. У ньому змагаються люди, для яких спів є хобі. У кожному випуску семеро учасників за 30 секунд мають продемонструвати свої вокальні здібності, виконуючи фрагмент однієї й тієї ж пісні. Оцінюють вокалістів глядачі в залі студії. Зіркове журі відстоює в глядачів одного з двох претендентів на виліт, щоб подарувати йому другий шанс.

 

Ведучі шоу - білорусько-російсько-український шоумен Дмитро Шепелєв та український артист Олександр Скічко. Членами журі стали українські співаки та ведучі Оля Полякова, Надія Мейхер і Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко), який трагічно загинув в аварії 2 лютого і для якого це був останній телепроект. На момент загибелі Кузьми шоу вже було відзнято, воно виходить у запису.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3894
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду