detector.media
08.06.2015 16:59
У шоу «Співай як зірка» на каналі «Україна» перемогли два учасники
У шоу «Співай як зірка» на каналі «Україна» перемогли  два учасники

У фіналі вокального талант-шоу «Співай як зірка» телеканалу «Україна» перемогли обидва півфіналісти - Артем Захаров та Ірина Островська, які набрали однакову кількість глядацьких голосів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Переможці поділять навпіл премію у 300 тис. грн. та право називатися кращим виконавцем.

 

«Я аплодую вам стоячи, дорогі мої, дякую вам», - прокоментувала  блискучий виступ фіналістів суддя проекту Оля Полякова.

 

«На кону - перемога і титул найталановитішого учасника шоу. Вони довели, що вони найкращі виконавці з народу. Саме вони переспівали всіх інших учасників нашого шоу, -  сказав ведучий шоу Дмитро Шепелєв перед тим, як глядачі почули підсумки голосування. -  Ви  - обидва переможці нашого шоу. Ви перемогли вдвох. Ви набрали однакову кількість голосів. У нас немає переможених!».

 

«Це як восьме чудо світу, нехай вам усміхнеться доля», -  привітала переможців ще одна суддя Надія Мейхер.

 

У прес-службі повідомили, що кореспонденти телеканалу «Україна» розкажуть в дайджестах інформаційних та розважальних програм, як зміниться життя переможців після проекту «Співай як зірка».

 

Нагадаємо,  «Співай як зірка» - це вокальне талант-шоу за турецьким форматом Keep Your Light Shining. У ньому змагаються люди, для яких спів є хобі. У кожному випуску семеро учасників за 30 секунд мають продемонструвати свої вокальні здібності, виконуючи фрагмент однієї й тієї ж пісні. Оцінюють вокалістів глядачі в залі студії. Зіркове журі відстоює в глядачів одного з двох претендентів на виліт, щоб подарувати йому другий шанс.

 

Ведучі шоу - білорусько-російсько-український шоумен Дмитро Шепелєв та український артист Олександр Скічко. Членами журі стали українські співаки та ведучі Оля Полякова, Надія Мейхер і Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко), який трагічно загинув в аварії 2 лютого і для якого це був останній телепроект. На момент загибелі Кузьми шоу вже було відзнято, воно виходить у запису.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY