Телеканал «112 Україна» вирішив залишити в своєму ефірі «Шустер live»

Телеканал «112 Україна» вирішив залишити в своєму ефірі «Шустер live»

20 Лютого 2015
11984
20 Лютого 2015
14:27

Телеканал «112 Україна» вирішив залишити в своєму ефірі «Шустер live»

11984
Телеканал «112 Україна» вирішив залишити в своєму ефірі «Шустер live»
Телеканал «112 Україна» вирішив залишити в своєму ефірі «Шустер live»

Сьогодні, 20 лютого, о 20.30 на каналі «112 Україна» відбудеться трансляція суспільно-політичного ток-шоу  «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ключові теми програми: Чому залишилися безкарними винні за загибель Небесної Сотні? Де сьогодні «скарби» Віктора Януковича та наближених до його сім'ї осіб? Ситуація в Дебальцевому.

 

На каналі «112 Україна» ток-шоу Савіка Шустера вийде без реклами і триватиме більше трьох годин, до опівночі.

 

 

19 лютого в прямому ефірі «112 Україна» пройшов телемарафон, присвячений свободі слова та цензурі в Україні. Свої думки в студії каналу висловили народні депутати України Дмитро Добродомов, Сергій Каплін, Олег Ляшко, Юрій Павленко, Олена Шкрум,  блоґер з Криму Єлизавета Богуцька, політолог Вадим Карасьов, головний редактор «РБК-Україна» Антон Підлуцький, журналіст і волонтер Ольга Решетилова, журналіст і телеведучий Савік Шустер.

 

Завдяки включенням по скайпу були почуті думки представника Міжнародного союзу журналістів Олівера Мані-Кьорла, редактора брюссельського видання EURACTIV Георгія Готева, кореспондента польсько-білоруського каналу Belsat Олександра Сіліча, аналітика центру Європейської політики Аманди Пол і чемпіона світу з шахів Гаррі Каспарова.

 

Під час телемарафону було підбито підсумки голосування телеглядачів, що проходило на сайті 112.ua, щодо подальшої долі телепрограми «Шустер live» на українському телебаченні. Згідно з результатами, 74,23% висловилися за подальший вихід програми на каналі «112 Україна», 24,57% були проти, близько 1,2% утрималися.

 

За підсумками голосування телеканал «112 Україна» прийняв рішення і надалі транслювати програму «Шустер live» у своєму ефірі, а Савік Шустер підтвердив, що 20 лютого ток-шоу відбудеться.

 

Нагадаємо, 18 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу «112 Україна» за його супутниковою ліцензією за трансляцію у прямому ефірі програми «Шустер live» 13 лютого. Як заявив голова Нацради Юрій Артеменко, у контенті «Шустер live» моніторинг Нацради зафіксував порушення статті 6 закону «Про телебачення і радіомовлення» та статті 28 закону «Про інформацію», оскільки у висловлюваннях одного з учасників програми - російського журналіста Максима Шевченка - вбачає ознаки злочину статті 161 Кримінального кодексу - умисні дії, спрямовані на розпалювання расової, національної чи релігійної ворожнечі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11984
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Chalenkos
3356 дн. тому
А Шустер дальше занимается манипуляциями. На очереди тема Харькова, Запорожья и т.д. Сурков небедную пенсию обеспечит.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду