Канал «Україна» визначився зі стартом в ефірі мейковера «Моє нове життя»

Канал «Україна» визначився зі стартом в ефірі мейковера «Моє нове життя»

16 Грудня 2014
4297
16 Грудня 2014
09:44

Канал «Україна» визначився зі стартом в ефірі мейковера «Моє нове життя»

4297
Канал «Україна» визначився зі стартом в ефірі мейковера «Моє нове життя»
Канал «Україна» визначився зі стартом в ефірі мейковера «Моє нове життя»

Прем'єра реаліті-мейковера «Моє нове життя» за голландським форматом Een Nieuw Begin відбудеться на каналі «Україна» у лютому 2015 року. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Наразі канал продовжує зйомки реаліті. Виробництвом програми «Моє нове життя» займається компанія «О.К.Медіа». Керівник проекту Ольга Рудніченко.

 

Нагадаємо, ведучою нового проекту стане психолог Наталя Ломоносова, яка є одним з постійних експертів програми «Говорить Україна».

 

Учасниці проекту -  жінки, які у своїх невдачах звинувачують свою «неідеальну» зовнішність. Команда експертів проекту і ведуча Наталія Ломоносова допоможуть героїням докорінно змінити своє життя на краще.

 

«Всі наші героїні - з непростою долею. Життя підготувало їм занадто важкі випробування, з якими вони не змогли впоратися свого часу. І тепер саме їхнє минуле стало на заваді щасливому майбутньому. Однак, наші жінки в своїх негараздах звинувачують свою зовнішність, а не тінь минулого. І наше завдання - все змінити», - сказала Наталія Ломоносова.

 

Над зовнішністю героїнь шоу працюватимуть фахівці: за два місяці команда проекту обіцяє скорегувати фізіологічні недоліки жінок, часом - навіть за допомогою пластичних операцій.

 

Всі перетворення, як внутрішні, так і зовнішні, відбуваються у колі близького оточення учасниць - їхніх родин. «Унікальність проекту у тому, що всі етапи перетворень героїні проходять у себе вдома, у колі своєї родини. Оскільки головна складова - це психологічний мейковер, то героїня повертається додому відразу після операції, і, хоча оточуючі приймають її у новому вигляді, вона розуміє, що нічого не змінилося, що проблеми були не у її фізіологічних даних, а у її психологічному настрої», - розповіла Ольга Рудніченко.

 

Фінальною крапкою перевтілення, зазначає телеканал, буде повне перетворення образу героїні.

 

Нагадаємо, для участі в шоу «Моє нове життя» канал «Україна» шукав жінок старших 25 років, які готові розпочати нове життя.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду