detector.media
16.12.2014 09:44
Канал «Україна» визначився зі стартом в ефірі мейковера «Моє нове життя»
Канал «Україна» визначився зі стартом в ефірі мейковера «Моє нове життя»

Прем'єра реаліті-мейковера «Моє нове життя» за голландським форматом Een Nieuw Begin відбудеться на каналі «Україна» у лютому 2015 року. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Наразі канал продовжує зйомки реаліті. Виробництвом програми «Моє нове життя» займається компанія «О.К.Медіа». Керівник проекту Ольга Рудніченко.

 

Нагадаємо, ведучою нового проекту стане психолог Наталя Ломоносова, яка є одним з постійних експертів програми «Говорить Україна».

 

Учасниці проекту -  жінки, які у своїх невдачах звинувачують свою «неідеальну» зовнішність. Команда експертів проекту і ведуча Наталія Ломоносова допоможуть героїням докорінно змінити своє життя на краще.

 

«Всі наші героїні - з непростою долею. Життя підготувало їм занадто важкі випробування, з якими вони не змогли впоратися свого часу. І тепер саме їхнє минуле стало на заваді щасливому майбутньому. Однак, наші жінки в своїх негараздах звинувачують свою зовнішність, а не тінь минулого. І наше завдання - все змінити», - сказала Наталія Ломоносова.

 

Над зовнішністю героїнь шоу працюватимуть фахівці: за два місяці команда проекту обіцяє скорегувати фізіологічні недоліки жінок, часом - навіть за допомогою пластичних операцій.

 

Всі перетворення, як внутрішні, так і зовнішні, відбуваються у колі близького оточення учасниць - їхніх родин. «Унікальність проекту у тому, що всі етапи перетворень героїні проходять у себе вдома, у колі своєї родини. Оскільки головна складова - це психологічний мейковер, то героїня повертається додому відразу після операції, і, хоча оточуючі приймають її у новому вигляді, вона розуміє, що нічого не змінилося, що проблеми були не у її фізіологічних даних, а у її психологічному настрої», - розповіла Ольга Рудніченко.

 

Фінальною крапкою перевтілення, зазначає телеканал, буде повне перетворення образу героїні.

 

Нагадаємо, для участі в шоу «Моє нове життя» канал «Україна» шукав жінок старших 25 років, які готові розпочати нове життя.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY