Світлана Коляда стала шеф-редактором новин Першого національного

Світлана Коляда стала шеф-редактором новин Першого національного

8 Травня 2014
8270

Світлана Коляда стала шеф-редактором новин Першого національного

8270
Світлана Коляда стала шеф-редактором новин Першого національного
Світлана Коляда стала шеф-редактором новин Першого національного

Сьогодні, 8 травня, Світлана Коляда призначена шеф-редактором новин Національної телекомпанії України (Перший національний). Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила заступник генерального директора НТКУ Дарія Юровська.

 

Пані Коляда замінила колишнього шеф-редактора новин Оксану Корнійчук, яка в середині квітня написала заяву про звільнення.

 

Сьогодні, 8 травня, пані Коляда вже була представлена колективу.

 

Перед новим шеф-редактором поставлено завдання «навести лад у новинах», сказала пані Юровська. «Новини - найважливіша програма на будь-якому каналі. Наше завдання зараз - навести лад, щоб люди працювали за зрозумілими стандартами і чіткими правилами. Не хочеться вже завтра робити революцію, а хочеться, щоб наші новини можна було оцінити за прозорими принципами, за якими працюють новини в усьому світі», - сказала пані Юровська.

 

Світлана Коляда раніше працювала ведучою на дніпропетровському 9-му каналі і на телеканалі «Інтер», генеральним продюсером телеканалу UBC та одеського супутникового телеканалу OK, виконавчим директором супутникового телеканалу Shopping TV, продюсером продакшну «Новий день», головним редактором телеканалу Національного банку України БТБ, звідки пішла в лютому 2013 року, згодом була продюсером каналу УГКЦ «Живе.ТБ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8270
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3644 дн. тому
"Світлана Коляда раніше працювала ведучою на дніпропетровському 9-му каналі" - точно пам'ятаю, що вона працювала на каналі, який називався "VLD бразерз". Потім змінив назву на "Восток-Центр". Це був один з перших, якщо не перший приватний, комерційний в Дніпропетровську. Мабуть таки точно перший. Була там ведучою і шеф-оедактором новин. Може він тоді і мовив на частотах 9-го, але тоді його так не називали. Зараз 9 канал - це "Приват тб" і "2+2". 9 канал давно асоціюється з "Приват тб". Але не пам'ятаю, щоби Коляда колись була на "Приваті". Здається, після VLD вона вже не працювала в Дніпропетровську, а поїхала до Києва... Так і є, ось знайшов на "Телекритиці" інтерв'ю Коляди: "Да, я начинала на 9-м телеканале в Днепропетровске, который назывался «ВЛД Бразерс».После его переименовали на «Восток-центр». Была ведущей, продюсером новостей, главным редактором новостей. Это были независимые новости, которые на тот момент могли себе позволить говорить то, что не могли себе позволить никакие другие. Это был очень хороший опыт, я все-таки формировалась и выросла в атмосфере независимых новостей. Собственно, с этим я иду по жизни дальше. То есть я там прошла всю школу от репортера до руководящей должности. Но мне нужно было развиваться, и я уехала из Днепропетровска в столицу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду