Один журналіст Associated Press був поранений осколками світлошумової гранати, інший - гумовою кулею

19 Лютого 2014
4395

Один журналіст Associated Press був поранений осколками світлошумової гранати, інший - гумовою кулею

4395
Один журналіст Associated Press був поранений осколками світлошумової гранати, інший - гумовою кулею

Вчора, 18 лютого, у Києві на розі вулиці Шовковичної та Інститутської під час сутичок мітингувальників та силовиків постраждали журналісти Associated Press Єфрем Лукацький і Юрій Уваров. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

 

Фотокореспондент Associated Press Єфрем Лукацький отримав поранення у пах від осколків світлошумової гранати. «Мене посікло осколками на розі Шовковичної та Інтистутської. Світлошумова граната летіла з боку "Беркута". Але я добре екіпірований», - повідомив він ІМІ.

 

У той самий день постраждав оператор Associated Press Юрій Уваров, якому гумова куля влучила під око. Оператор Associated Press Дмитро Власов повідомив, що наразі з колегою все гаразд.

 

У Юрія Уварова влучила гумова куля

 

За даними «Детектор медіа»,  18-19 лютого під час висвітлення масових заворушень у центрі Києва постраждали більше трьох десятків журналістів. Журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія було вбито.

 

«Детектор медіа»

Фото - з Facebook Юрія Уварова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4395
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду