Ольга Червакова стала кореспондентом «Інтера» (ДОПОВНЕНО)

Ольга Червакова стала кореспондентом «Інтера» (ДОПОВНЕНО)

4 Червня 2013
10700

Ольга Червакова стала кореспондентом «Інтера» (ДОПОВНЕНО)

10700
Ольга Червакова стала кореспондентом «Інтера» (ДОПОВНЕНО)
Ольга Червакова стала кореспондентом «Інтера» (ДОПОВНЕНО)

Із сьогоднішнього дня, 4 червня, колишній парламентський кореспондент «Вікон-новин» каналу СТБ Ольга Червакова працює кореспондентом новин каналу «Інтер». Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, що пані Червакова звільнилася з СТБ минулого тижня через незгоду з редакційною політикою «Вікон-новин». «Останнім часом сюжети про політику було витіснено історіями про тортури, побутову вакханалію та людське горе», - пояснила журналістка в коментарі «Детектор медіа».

 

Ольга Червакова за освітою політолог. На СТБ вона пропрацювала 10 років. У 2011 році за роботу у «Вікнах» отримала премію «Телетріумф» у номінації «Репортер».

 

У Facebook пані Червакова так пояснила свої мотиви роботи на «Інтері»: «1. Протягом останнього часу моніторинги та експертні оцінки свідчили, що новини Інтера на пристойному рівні дотримуються стандартів професії. 2. Під час перемовин з керівництвом інформаційного мовлення мені були дані тверді і аргументовані гарантії подальшого дотримання редакцією таких стандартів. Цей критерій був для мене головним. 3. Я хочу залишитися політичним журналистом, і Інтер - чи не єдиний телеканал, на якому політична журналістика не буда витіснена сюжетами про побутове насильство, а навпаки, висвітлюється в тих самих об'ємах і рамках дозволеного, в яких вона висвітлювалась на старих "Вікнах"».

 

За словами Ольги Червакової, вона не претендуватиме на ділянку роботи парламенських кореспондентів «Інтера» Ганни Панової і Валентини Левицької

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10700
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sky
3984 дн. тому
Конечно, не претендуватиме на работу Пановой и Левицкой. Ведь целый президентский пул не охвачен))))
unkl
3984 дн. тому
Пятая колонна: будет сливать и тех и тех. Осядет надолго и Клюшку переживет...
ЗнатОК
3984 дн. тому
Какие там принципы. Было понятно сразу,что надо было гарно уйти на лучшие условия.Банально.
ДимОК
3985 дн. тому
Ахахаххахахахахаа))))))))) Будет оды теперь петь Януковичу, принципиальная наша)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду