detector.media
04.06.2013 15:38
Ольга Червакова стала кореспондентом «Інтера» (ДОПОВНЕНО)
Ольга Червакова стала кореспондентом «Інтера» (ДОПОВНЕНО)

Із сьогоднішнього дня, 4 червня, колишній парламентський кореспондент «Вікон-новин» каналу СТБ Ольга Червакова працює кореспондентом новин каналу «Інтер». Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, що пані Червакова звільнилася з СТБ минулого тижня через незгоду з редакційною політикою «Вікон-новин». «Останнім часом сюжети про політику було витіснено історіями про тортури, побутову вакханалію та людське горе», - пояснила журналістка в коментарі «Детектор медіа».

 

Ольга Червакова за освітою політолог. На СТБ вона пропрацювала 10 років. У 2011 році за роботу у «Вікнах» отримала премію «Телетріумф» у номінації «Репортер».

 

У Facebook пані Червакова так пояснила свої мотиви роботи на «Інтері»: «1. Протягом останнього часу моніторинги та експертні оцінки свідчили, що новини Інтера на пристойному рівні дотримуються стандартів професії. 2. Під час перемовин з керівництвом інформаційного мовлення мені були дані тверді і аргументовані гарантії подальшого дотримання редакцією таких стандартів. Цей критерій був для мене головним. 3. Я хочу залишитися політичним журналистом, і Інтер - чи не єдиний телеканал, на якому політична журналістика не буда витіснена сюжетами про побутове насильство, а навпаки, висвітлюється в тих самих об'ємах і рамках дозволеного, в яких вона висвітлювалась на старих "Вікнах"».

 

За словами Ольги Червакової, вона не претендуватиме на ділянку роботи парламенських кореспондентів «Інтера» Ганни Панової і Валентини Левицької

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY