Нацрада не отримувала інформації про затримання свого представника СБУ

10 Червня 2013
8349

Нацрада не отримувала інформації про затримання свого представника СБУ

8349
Нацрада не отримувала інформації про затримання свого представника СБУ

До Національної ради з питань телебачення і радіомовлення не надходило жодної офіційної інформації про затримання її представників Службою безпеки України. Про це повідомили в Нацраді у відповідь на запит «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, у п'ятницю увечері інформаційне агентство «Українські національні новини» з посиланням на джерело в СБУ повідомило, що в Києві після вимагання хабара в розмірі 50 тисяч доларів затримали представників Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. СБУ встановила, що представник Громадської ради Нацради «вимагав неправомірну вигоду у сумі 50 тис. дол. від підприємця, який планував отримати державну ліцензію на супутникове мовлення».

 

«Хабар призначався посадовцю Нацради, до компетенції якого входило вирішення зазначеного питання. Одразу після реалізації злочинної схеми представники Нацради були затримані правоохоронцями. Наразі фігуранти перебувають під вартою в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу», - повідомило джерело УНН.

 

«Детектор медіа» надіслала запит до прес-центру СБУ та очікує на відповідь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8349
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
3982 дн. тому
В нацраде ещё не назначили крайнего.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду