detector.media
10.06.2013 17:38
Нацрада не отримувала інформації про затримання свого представника СБУ

До Національної ради з питань телебачення і радіомовлення не надходило жодної офіційної інформації про затримання її представників Службою безпеки України. Про це повідомили в Нацраді у відповідь на запит «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, у п'ятницю увечері інформаційне агентство «Українські національні новини» з посиланням на джерело в СБУ повідомило, що в Києві після вимагання хабара в розмірі 50 тисяч доларів затримали представників Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. СБУ встановила, що представник Громадської ради Нацради «вимагав неправомірну вигоду у сумі 50 тис. дол. від підприємця, який планував отримати державну ліцензію на супутникове мовлення».

 

«Хабар призначався посадовцю Нацради, до компетенції якого входило вирішення зазначеного питання. Одразу після реалізації злочинної схеми представники Нацради були затримані правоохоронцями. Наразі фігуранти перебувають під вартою в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу», - повідомило джерело УНН.

 

«Детектор медіа» надіслала запит до прес-центру СБУ та очікує на відповідь.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY