Власник приватної кременчуцької телекомпанії «Візит» заявляє про спробу рейдерства

16 Квітня 2013
8455

Власник приватної кременчуцької телекомпанії «Візит» заявляє про спробу рейдерства

8455
Суд міста Кременчук арештував майно телекомпанії «Візит»
Власник приватної кременчуцької телекомпанії «Візит» заявляє про спробу рейдерства

Власник кременчуцької телекомпанії «Візит» Олександр Мельник розцінює позовну заяву Кременчуцької телерадіокомпанії до ТК «Візит» спробою рейдерського захоплення телекомпанії. Про це йдеться на сайті «Майдан».

 

Раніше, як повідомляв ІМІ, Автозаводський районний суд міста Кременчук арештував майно приватної телекомпанії «Візит». Про це заявив мер Кременчука Олег Бабаєв на прес-конференції 12 квітня. За його словами, в Автозаводському районному суді розглядається позов комунальної Кременчуцької телерадіокомпанії до приватної телекомпанії «Візит».

 

На думку пана Бабаєва, Олександр Мельник володіє телекомпанією незаконно. На прес-конференції журналістам роздали схему створення телекомпанії «Візит» за версією мерії.

 

Міська влада вважає, що у витоків міського телемонополіста стояв виконком міської ради та асоціація промислових підприємств Кременчука, вони були основними ідеологами, засновниками і донорами підприємства ТОВ «КТБ». Це підприємство для виконання окремих функцій створило мале підприємство «Візит». МП «Візит» спільно з ТТЦ «Електрон» створили  МКП «Візит», яке сконцентрувало на собі максимум активів міського телебачення. На основі МКП «Візит» після виведення зі складу власників ТТЦ «Електрон» було створено нині існуюче ПП «Приватна телекомпанія« Візит». Мер Кременчука Олег Бабаєв вважає, що документи про вихід «Електрона» із засновників МКП «Візит» були підроблені.

 

 

 

Олександр Мельник сподівається довести свою правоту у суді.

 

У свою чергу, Олександр Мельник заявив, що «ні серед засновників «Візиту», ні серед засновників ТТЦ «Електрон» ніколи не було кременчуцької влади, і ці підприємства не створювалися за гроші міста».

 

«Заяву, яка подана до суду, розцінюю ніяк інше, як спробу рейдерського захоплення ТРК "Візит". Колись було утворене мале підприємство "Візит". Потім від цього підприємства відмовився торговий центр "Електрон", де торгували телевізорами. Далі було проведено ревізію, все прораховано. Засновнику, який вийшов з малого колективного підприємства "Візит", були сплачені всі кошти. Всі розрахунки проведено...», - заявив Мельник, додавши, що є терміни позовів, а «мова про далекі події 20-річної давнини, в яких дії телекомпанії підтверджені документами».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Кремечугский телеграф»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8455
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду