Нацрада скасувала друге попередження «Інтера»

Нацрада скасувала друге попередження «Інтера»

26 Березня 2015
4985
26 Березня 2015
14:43

Нацрада скасувала друге попередження «Інтера»

4985
Нацрада скасувала друге попередження «Інтера»
Нацрада скасувала друге попередження «Інтера»

26 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення скасувала попередження телеканалу «Інтер», оголошене йому 18 лютого за недотримання програмної концепції.

 

Відповідне рішення Нацрада ухвалила за результатами позапланової перевірки каналу «Інтер». Моніторинг 7 березня зафіксував, що «Інтер» усунув порушення.

 

Нагадаємо, 18 лютого Нацрада п'ятьма голосами оголосила телеканалу «Інтер» друге попередження - за результатами позапланової перевірки каналу, призначеної після моніторингу новорічного ефіру та винесення першого попередження. При цьому Нацрада взяла до відома наявність порушень в ефірі інших телеканалів - «1+1», ICTV, «Україна» і Tonis.

 

Телеканал «Інтер» одразу заявив, що вбачає в діях членів Нацради політику рейдерства влади, а також повідомив, що готує звернення до суду і до Генеральної прокуратури України щодо дій Нацради.

 

Однак 5 березня стало відомо, що «Інтер» передумав судитися і подав заяву до Нацради про скасування санкції «оголошення попередження», і Нацрада призначила відповідну перевірку.

 

Нагадаємо, що своє перше попередження від 15 січня, отримане за скандальний новорічний ефір за участі російських зірок, які підтримали агресію проти України, канал «Інтер» оскаржив у суді, який на забезпечення позову вже призупинив дію санкції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду