detector.media
26.03.2015 14:43
Нацрада скасувала друге попередження «Інтера»
Нацрада скасувала друге попередження «Інтера»

26 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення скасувала попередження телеканалу «Інтер», оголошене йому 18 лютого за недотримання програмної концепції.

 

Відповідне рішення Нацрада ухвалила за результатами позапланової перевірки каналу «Інтер». Моніторинг 7 березня зафіксував, що «Інтер» усунув порушення.

 

Нагадаємо, 18 лютого Нацрада п'ятьма голосами оголосила телеканалу «Інтер» друге попередження - за результатами позапланової перевірки каналу, призначеної після моніторингу новорічного ефіру та винесення першого попередження. При цьому Нацрада взяла до відома наявність порушень в ефірі інших телеканалів - «1+1», ICTV, «Україна» і Tonis.

 

Телеканал «Інтер» одразу заявив, що вбачає в діях членів Нацради політику рейдерства влади, а також повідомив, що готує звернення до суду і до Генеральної прокуратури України щодо дій Нацради.

 

Однак 5 березня стало відомо, що «Інтер» передумав судитися і подав заяву до Нацради про скасування санкції «оголошення попередження», і Нацрада призначила відповідну перевірку.

 

Нагадаємо, що своє перше попередження від 15 січня, отримане за скандальний новорічний ефір за участі російських зірок, які підтримали агресію проти України, канал «Інтер» оскаржив у суді, який на забезпечення позову вже призупинив дію санкції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY