У Києві невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95»

У Києві невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95»

11 Грудня 2014
3775

У Києві невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95»

3775
У Києві невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95»
У Києві невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95»

10 грудня ввечері у Києві біля палацу «Україна» невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95». У справі відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу ГУМВС України в Києві.

 

Міліція розслідує кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України «умисне пошкодженням майна».

 

У прес-службі також повідомили, що вчора о 21.30 до чергової частини Печерського районного управління міліції надійшло повідомлення про те, що біля палацу «Україна» горить автомобіль марки Range Rover.

 

На місці інциденту до правоохоронців звернувся 42-річний чоловік, який назвався водієм «Студії Квартал 95».

 

«Він розповів, що близько 18 години припаркував службову іномарку на вул.Велика Васильківська, де поруч, у приміщенні концертного залу, проходив запис чергової розважальної програми. Близько 20.40 чоловік відійшов від автомобіля в найближчий магазин, а менш ніж через півгодини йому зателефонував знайомий, повідомивши, що позашляховик горить», - зазначили у міліції.

 

У прес-службі повідомили, що водій виявив пошкодження передніх і задніх дверей, а поруч з автомобілем він знайшов бите пляшкове скло. Очевидець повідомив, що водій намагався сам загасити полум'я вогнегасником.

 

«Під час обстеження прилеглої території працівники міліції виявили та вилучили фрагменти скла з різким запахом, характерним для легкозаймистих речовин, пляшку з кришкою із залишками речовини», - зазначається у повідомленні міліції.

 

Нагадаємо, як повідомляло видання «Дуся», 23 листопада згорів автомобіль прес-секретаря мера Києва Віталія Кличка Оксани Зинов'євої, тоді міліція також відкрила кримінальне провадження за статтею «умисне пошкодження майна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3775
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду