detector.media
11.12.2014 17:45
У Києві невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95»
У Києві невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95»

10 грудня ввечері у Києві біля палацу «Україна» невідомі підпалили автомобіль «Студії Квартал 95». У справі відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу ГУМВС України в Києві.

 

Міліція розслідує кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України «умисне пошкодженням майна».

 

У прес-службі також повідомили, що вчора о 21.30 до чергової частини Печерського районного управління міліції надійшло повідомлення про те, що біля палацу «Україна» горить автомобіль марки Range Rover.

 

На місці інциденту до правоохоронців звернувся 42-річний чоловік, який назвався водієм «Студії Квартал 95».

 

«Він розповів, що близько 18 години припаркував службову іномарку на вул.Велика Васильківська, де поруч, у приміщенні концертного залу, проходив запис чергової розважальної програми. Близько 20.40 чоловік відійшов від автомобіля в найближчий магазин, а менш ніж через півгодини йому зателефонував знайомий, повідомивши, що позашляховик горить», - зазначили у міліції.

 

У прес-службі повідомили, що водій виявив пошкодження передніх і задніх дверей, а поруч з автомобілем він знайшов бите пляшкове скло. Очевидець повідомив, що водій намагався сам загасити полум'я вогнегасником.

 

«Під час обстеження прилеглої території працівники міліції виявили та вилучили фрагменти скла з різким запахом, характерним для легкозаймистих речовин, пляшку з кришкою із залишками речовини», - зазначається у повідомленні міліції.

 

Нагадаємо, як повідомляло видання «Дуся», 23 листопада згорів автомобіль прес-секретаря мера Києва Віталія Кличка Оксани Зинов'євої, тоді міліція також відкрила кримінальне провадження за статтею «умисне пошкодження майна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY