Вахтанг Кіпіані залишив ТВі (ДОПОВНЕНО)

13 Лютого 2013
6999
13 Лютого 2013
16:29

Вахтанг Кіпіані залишив ТВі (ДОПОВНЕНО)

6999
Вахтанг Кіпіані залишив ТВі (ДОПОВНЕНО)

Журналіст і ведучий Вахтанг Кіпіані звільнився з телеканалу ТВі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Розвітався з ТВі, обхідний лист підписано, боргів немає) Бажаю друзям і колегам тримати планку!», - написав він.

 

Нагадаємо, з початку 2013 року канал ТВі припинив виробництво інформаційно-аналітичної програми «Підсумки з Вахтангом Кіпіані». За неофіційною інформацією, керівництво каналу мало обговорити з паном Кіпіані роботу над новими проектами.

 

У коментарі «Детектор медіа» Вахтанг Кіпіані зазначив, що керівництво ТВі запропонувало придумувати нові проекти й шукати для них фінансування самостійно. «Я цим не займався, бо я цього робити не вмію. Я розумію, що це сталося через те, що канал не зміг запропонувати щось краще. Тому я сподіваюся, що з менеджерами та журналістами залишимось друзями», - сказав він.

 

Зараз Вахтанг Кіпіані працює над новим проектом, однак його подробиці поки не розголошує.

 

Нагадаємо, Вахтанг Кіпіані став ведучим «Підсумків» з квітня 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6999
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Все щось у нього не так
4094 дн. тому
Щось все якось не так у Кіпіані. То він служив в "Киевские ведомости" та ТСН для СДПУ(о), але не склалося і він помстився їм казкою про князя темників. То на "Інтері" з Безлюдною робив героїв України, але теж виніс сміття з хати. Недавно вибори в парламент з тріском програв, бо тисячі віртуальних фанів у соцмережах хоч і створюють ілюзію значимості, але аж ніяк не конвертуються в реальну підтримку. Тепер от з ТВІ попросили. Лишилося хоббі "Історична правда" та куца зарплата з грантів Бистрицького. Що далі?
Валерій Жискардестенко
4096 дн. тому
Чесно кажучи, програма Кіпіані була нудна. Бути ведучим - не його амплуа. Не з кожного професора вийде гарний клоун.
глас
4096 дн. тому
Які недобрі люди ! Ну не склалися у нього відносини з каналом, так навіщо поливати брудом ?! Бажаю Вахтангові успіхів в подальших проектах і не звертати уваги на тявкання шавок.
Святой Валентин
4096 дн. тому
Что, отлюбил его Портников и бросил? Бедная Ваха, надеялась, что тот на ней женится
Критика
4096 дн. тому
Канал тільки виграє. Я завжди дивувалася, який з Кіпіані ведучий: у роті каша, в очах переляк, справжній невротик, якого змусили читати примітивний текст
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду