detector.media
16.01.2013 16:42
Вадим Денисенко залишив «Коментарі». Редакцію очолила Тетяна Мокротоварова
Вадим Денисенко залишив «Коментарі». Редакцію очолила Тетяна Мокротоварова
Вадим Денисенко вважає, що 7,5 років – це багато, тож настав час змінювати роботу

Тетяна Мокротоварова призначена головним редактором тижневика «Коментарі» та шеф-редактором інтернет-порталу Comments.ua, замінивши на цій посаді Вадима Денисенка. До цього вона обіймала посаду головного редактора Comments.ua. Про це повідомляє прес-служба видавця - холдингу «Еволюшен Медіа».

 

Вадим Денисенко працював головним редактором тижневика «Коментарі» з 2005 по 2013 рік і шеф-редактором інтернет-порталу Comments.ua з 2010 року. З початком нового 2013 року співпраця холдингу «Еволюшен Медіа» та Вадима Денисенка завершилася «у зв'язку з його переходом на іншу роботу», йдеться в повідомленні.

 

Сам Вадим Денисенко у коментарі «Телекритиці» повідомив, що насправді наразі він шукає роботу й говорити про конкретні пропозиції поки зарано. «Це була моя ініціатива - я написав заяву про звільнення, - розповів він про причини звільнення. - Тому що 7,5 років - це, очевидно, багато. Ми пройшли великий цикл. Я вдячний усій команді, що завдяки спільній роботі ми, за останніми даними TNS, вийшли на перше місце в нашій категорії».

 

На запитання, чи має намір пан Денисенко надалі залишатися в медіа, він відповів, що точно не хоче йти в піар, і не піде найближчим часом.

 

«Ми вдячні Вадиму Денисенку, який очолював газету з дня її заснування і вивів видання на лідерські позиції на ринку ЗМІ України. Впевнені, що на новому витку розвитку видання збереже і примножить свої сильні сторони, безумовно виправдавши високі очікування суспільства, читацької аудиторії та своїх ділових партнерів», - заявила генеральний директор холдингу «Еволюшен Медіа» Юлія Литвинова.

 

Тетяна Мокротоварова працює у виданнях «Еволюшен Медіа» починаючи з 2000 року. В її активі - робота спеціальним кореспондентом, оглядачем, редактором тижневиків Kyiv Weekly і «Коментарі:», головним редактором інтернет-порталу Comments.ua. Дістати коментар пані Мокротоварової наразі не вдалося, оскільки вона, за даними прес-служби холдингу, перебуває за кордоном.

 

Довідка:

 

Тижневик «Коментарі» видається в Києві починаючи з 2005 року українською та російською мовами. За даними дослідження MMI 2012/2+2012/3 компанії «TNS Україна», аудиторія одного номера газети становить 203 тис. осіб.

 

Інтернет-портал Comments.ua діє в режимі багатопрофільного інформаційного агентства і складається із центральної редакції в Києві, а також 11 регіональних порталів у ключових обласних центрах України.

 

Холдинг «Еволюшен Медіа» є видавцем тижневиків «Коментарі» та Kyiv Weekly, інтернет-порталів Comments.ua та UGMK.info, а також фотоінформаційного агентства PHL.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY