Тренером «Голосу країни-3» стане Святослав Вакарчук

31 Грудня 2012
7280
31 Грудня 2012
23:02

Тренером «Голосу країни-3» стане Святослав Вакарчук

7280
Тренером «Голосу країни-3» стане Святослав Вакарчук

Тренером третього сезону вокального шоу «Голос країни» на каналі «1+1»  стане лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.  Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як зазначається у повідомленні, для співака це буде перший подібний експеримент.

 

«Незважаючи на моє досить скептичне ставлення до телевізійних шоу, про яке багато хто знає, я  все ж таки вирішив спробувати і взяти участь. Маю надію, що мій музичний досвід допоможе зробити перші творчі кроки тим, кого насправді цікавить саме музика, а не слава», -  пояснив своє рішення Святослав Вакарчук.

 

Прізвища інших трьох тренерів «Голосу країни-3» стануть відомі найближчим часом. Третій сезон талант-шоу вийде в ефірі «1+1» навесні 2013 року.

 

«Новий сезон буде найяскравішим з попередніх. І ми раді, що тренерами стануть найкращі українські зірки», - сказав генеральний директор «1 +1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

«Тренерський склад третього сезону «Голосу країни» стане найбільш збалансованим і цікавим за характерами і напрямками, що найбільшою мірою відображає сьогоднішню музичну індустрію України», - заявила продюсер «Голосу країни» Ірина Іонова.

 

Як відомо, кастинги на участь у «Голосі країни-3» вже розпочаті. Анкету для участі можна знайти тут.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», переможець «Голосу країни-2» Павло Табаков підписав контракт із найбільшою у світі компанією звукозапису Universal Musiс Group.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7280
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду