detector.media
31.12.2012 23:02
Тренером «Голосу країни-3» стане Святослав Вакарчук

Тренером третього сезону вокального шоу «Голос країни» на каналі «1+1»  стане лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.  Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як зазначається у повідомленні, для співака це буде перший подібний експеримент.

 

«Незважаючи на моє досить скептичне ставлення до телевізійних шоу, про яке багато хто знає, я  все ж таки вирішив спробувати і взяти участь. Маю надію, що мій музичний досвід допоможе зробити перші творчі кроки тим, кого насправді цікавить саме музика, а не слава», -  пояснив своє рішення Святослав Вакарчук.

 

Прізвища інших трьох тренерів «Голосу країни-3» стануть відомі найближчим часом. Третій сезон талант-шоу вийде в ефірі «1+1» навесні 2013 року.

 

«Новий сезон буде найяскравішим з попередніх. І ми раді, що тренерами стануть найкращі українські зірки», - сказав генеральний директор «1 +1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

«Тренерський склад третього сезону «Голосу країни» стане найбільш збалансованим і цікавим за характерами і напрямками, що найбільшою мірою відображає сьогоднішню музичну індустрію України», - заявила продюсер «Голосу країни» Ірина Іонова.

 

Як відомо, кастинги на участь у «Голосі країни-3» вже розпочаті. Анкету для участі можна знайти тут.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», переможець «Голосу країни-2» Павло Табаков підписав контракт із найбільшою у світі компанією звукозапису Universal Musiс Group.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY