Богдан Кутєпов переміг у номінації «Документальне кіно» фестивалю «Кіномедіа» (ВІДЕО)

6 Грудня 2012
7063
6 Грудня 2012
17:30

Богдан Кутєпов переміг у номінації «Документальне кіно» фестивалю «Кіномедіа» (ВІДЕО)

7063
Богдан Кутєпов переміг у номінації «Документальне кіно» фестивалю «Кіномедіа» (ВІДЕО)

Гран-прі фестивалю «Кіномедіа» отримала Анастасія Гавінська зі стрічкою Deadline. У номінації «Документальне кіно» переміг спеціальний кореспондент «Відеотеки» («Детектор медіа») Богдан Кутєпов. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

 


 

Богдан Кутєпов представляв фільм «Просто неба», який вийшов на «Відеотеці» 8 серпня 2012 року. У ньому йдеться  про  львівське видання «Просто неба», яке присвячене проблемам безпритульних  людей.

 

 

 

Нагороду за  «Експериментальне  кіно»  здобув Дмитро Камінський зі стрічкою Juggernaut,  у номінації «Анімаційний проект» перемогли  Дмитро Бондарчук та  Євгенія Шидловська з роботою Copywriter.

 

 

Кращим  «Ігровим фільмом» був визнаний проект  творчої групи «Автор невідомий» - «Саша».

 

 

Приз глядацьких симпатій дістався стрічці Романа Завади Post homines natos.

 

Володар гран-прі отримає 1 тис. доларів, переможці в основних номінаціях (окрім глядацьких симпатій) - по 500 доларів. Приз глядацьких симпатій -  це професійний штатив від компанії Machouse. Також переможці отримали по кришталевій стеллі, професійні сумки від компанії Machouse, призи від ТМ «Таврія» та від Міжнародної організації CinemaHall.

 

Нагадаємо, «Кіномедіа» - некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Мета фестивалю - підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об'єктивних ЗМІ, що кожному надають змогу свідомо ухвалювати важливі рішення та не бути маріонеткою у світі інформації та пропаганди. Незмінний слоган «Кіномедіа» - «Роздягни медіа в кіно!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7063
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
медвед
4163 дн. тому
кутєпчик - маладець!
A
4164 дн. тому
Чотири з шести назв фільмів, згаданих у статті, -англійською мовою. Петро-I з своєю експансією іноземщини на терени Росії відпочиває і нервово смокче цигарки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду