detector.media
06.12.2012 17:30
Богдан Кутєпов переміг у номінації «Документальне кіно» фестивалю «Кіномедіа» (ВІДЕО)

Гран-прі фестивалю «Кіномедіа» отримала Анастасія Гавінська зі стрічкою Deadline. У номінації «Документальне кіно» переміг спеціальний кореспондент «Відеотеки» («Детектор медіа») Богдан Кутєпов. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

 


 

Богдан Кутєпов представляв фільм «Просто неба», який вийшов на «Відеотеці» 8 серпня 2012 року. У ньому йдеться  про  львівське видання «Просто неба», яке присвячене проблемам безпритульних  людей.

 

 

 

Нагороду за  «Експериментальне  кіно»  здобув Дмитро Камінський зі стрічкою Juggernaut,  у номінації «Анімаційний проект» перемогли  Дмитро Бондарчук та  Євгенія Шидловська з роботою Copywriter.

 

 

Кращим  «Ігровим фільмом» був визнаний проект  творчої групи «Автор невідомий» - «Саша».

 

 

Приз глядацьких симпатій дістався стрічці Романа Завади Post homines natos.

 

Володар гран-прі отримає 1 тис. доларів, переможці в основних номінаціях (окрім глядацьких симпатій) - по 500 доларів. Приз глядацьких симпатій -  це професійний штатив від компанії Machouse. Також переможці отримали по кришталевій стеллі, професійні сумки від компанії Machouse, призи від ТМ «Таврія» та від Міжнародної організації CinemaHall.

 

Нагадаємо, «Кіномедіа» - некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Мета фестивалю - підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об'єктивних ЗМІ, що кожному надають змогу свідомо ухвалювати важливі рішення та не бути маріонеткою у світі інформації та пропаганди. Незмінний слоган «Кіномедіа» - «Роздягни медіа в кіно!».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY