«Істальгія» здобула приз на фестивалі у Німеччині

27 Жовтня 2012
8419
27 Жовтня 2012
14:43

«Істальгія» здобула приз на фестивалі у Німеччині

8419
Фільм візначили за найкращу реалізацію художньої концепції (art directing)
«Істальгія» здобула приз на фестивалі у Німеччині

Фільм «Істальгія» Дар'ї Онищенко здобув приз міжнародного фестивалю Home of Films у місті Гоф за найкращу реалізацію художньої концепції (art directing). Про це «Детектор медіа» повідомила продюсер стрічки Анна Паленчук.

 

 

«Художник-постановник стрічки Маркус Діклюбер здобув відзнаку за найкращу художню концепцію фільму (art directing)», - зазначила пані Паленчук.

 

Як повідомляла ТК, вперше в історії німецького фестивалю дипломна робота стала фільмом відкриття відомого німецького фестивалю.

 

Стрічку створено у копродукції України, Німеччини та Сербії.

 

«Істальгія» представляє Україну в міжнародному конкурсі повнометражних фільмів «Молодості». Конкурентами Дар'ї Онищенко є 9 дебютних стрічок режисерів з Європи, США та Китаю. Ці роботи презентують актуальні тенденції розвитку європейського і світового кіно.

 

Нагадаємо, фестиваль «Молодість» завершує свою роботу сьогодні, 27 жовтня. Перелік переможців буде оголошено під час урочистої церемонії.

 

«Детектор медіа»

Постер - http://www.hofer-filmtage.com
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду