«Квартал-95» готує для «Інтера» розважальне шоу «Київ вечірній»

1 Лютого 2012
15254
1 Лютого 2012
19:36

«Квартал-95» готує для «Інтера» розважальне шоу «Київ вечірній»

15254
Ведучі – Володимир Зеленський і Валерій Жидков
«Квартал-95» готує для «Інтера» розважальне шоу «Київ вечірній»

Продакшн-компанія «Студія Квартал-95» готує для телеканалу «Інтер» нове розважальне шоу «Київ вечірній». Як повідомляє прес-служба продакшну, зйомки розпочнуться 3 лютого на базі ISTIL Studios, в ефір програма вийде навесні.

 

«Це велике розважальне шоу, формат якого не можна описати одним словом, - зазначають у прес-службі. - У проект воєдино зібрано багато програм, рубрик і різноманітних гумористичних елементів, які самі по собі цілком самодостатні, але при цьому дуже органічно вписуються в новий формат великої розважальної програми».

 

Випуски програми відрізнятимуться один від одного. У проекті не буде єдиного сценарію, шаблону або чіткої структури. Багато уваги приділятимуть імпровізації, різним жанрам гумору та нестандартним знахідкам. Хронометраж кожного випуску становитиме понад годину.

 

Ведучі проекту Володимир Зеленський і Валерій Жидков запрошують у гості відомих людей різних професій (артистів, спортсменів, виконавців, бізнесменів, політиків, архітекторів, шахістів). Ніхто з гостей заздалегідь не знає, чим для нього обернеться цей візит, адже для кожного автори готують сюрпризи.

 

У програмі будуть, зокрема, зіркові розіграші. Героїв залучатимуть у несподівані смішні ситуації.

 

Одним з елементів «Києва вечірнього» будуть знайомі глядачу відеороботи - пародії на рекламні ролики, відеокліпи, телепрограми. Як відомо, раніше «Студія Квартал-95» виробляла для «Інтера» шоу пародій «Пороблено в Україні».

 

«Квартал вечірній» супроводжуватиметься живим виконанням жіночого колективу Freedom-jazz, який у студії гратиме інтерпретації популярних хітів.

 

У зйомках перших випусків шоу візьмуть участь український композитор Костянтин Меладзе і його брат - російський співак Валерій Меладзе, російський боксер Микола Валуєв, художній керівник російського дитячого кіножурналу «Єралаш» Борис Грачевський, російський спортивний коментатор Віктор Гусєв, український телеведучий і співак Дмитро Коляденко, українська співачка Ані Лорак, російський співак Сергій Лазарєв.

 

Чи виходитиме проект на російському телебаченні - інформація в повідомленні відсутня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15254
Читайте також
29.05.2012 19:35
Михайло Бриних
для «Детектор медіа»
16 369
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вова-патриот
4468 дн. тому
Вова, та езжай в белокаменную с этими "звездами", там они кого-то интересуют.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду