detector.media
01.02.2012 19:36
«Квартал-95» готує для «Інтера» розважальне шоу «Київ вечірній»
«Квартал-95» готує для «Інтера» розважальне шоу «Київ вечірній»
Ведучі – Володимир Зеленський і Валерій Жидков

Продакшн-компанія «Студія Квартал-95» готує для телеканалу «Інтер» нове розважальне шоу «Київ вечірній». Як повідомляє прес-служба продакшну, зйомки розпочнуться 3 лютого на базі ISTIL Studios, в ефір програма вийде навесні.

 

«Це велике розважальне шоу, формат якого не можна описати одним словом, - зазначають у прес-службі. - У проект воєдино зібрано багато програм, рубрик і різноманітних гумористичних елементів, які самі по собі цілком самодостатні, але при цьому дуже органічно вписуються в новий формат великої розважальної програми».

 

Випуски програми відрізнятимуться один від одного. У проекті не буде єдиного сценарію, шаблону або чіткої структури. Багато уваги приділятимуть імпровізації, різним жанрам гумору та нестандартним знахідкам. Хронометраж кожного випуску становитиме понад годину.

 

Ведучі проекту Володимир Зеленський і Валерій Жидков запрошують у гості відомих людей різних професій (артистів, спортсменів, виконавців, бізнесменів, політиків, архітекторів, шахістів). Ніхто з гостей заздалегідь не знає, чим для нього обернеться цей візит, адже для кожного автори готують сюрпризи.

 

У програмі будуть, зокрема, зіркові розіграші. Героїв залучатимуть у несподівані смішні ситуації.

 

Одним з елементів «Києва вечірнього» будуть знайомі глядачу відеороботи - пародії на рекламні ролики, відеокліпи, телепрограми. Як відомо, раніше «Студія Квартал-95» виробляла для «Інтера» шоу пародій «Пороблено в Україні».

 

«Квартал вечірній» супроводжуватиметься живим виконанням жіночого колективу Freedom-jazz, який у студії гратиме інтерпретації популярних хітів.

 

У зйомках перших випусків шоу візьмуть участь український композитор Костянтин Меладзе і його брат - російський співак Валерій Меладзе, російський боксер Микола Валуєв, художній керівник російського дитячого кіножурналу «Єралаш» Борис Грачевський, російський спортивний коментатор Віктор Гусєв, український телеведучий і співак Дмитро Коляденко, українська співачка Ані Лорак, російський співак Сергій Лазарєв.

 

Чи виходитиме проект на російському телебаченні - інформація в повідомленні відсутня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY