«Інтер» купив серіал StarMedia «Справа гастроному №1»

30 Грудня 2011
10390
30 Грудня 2011
11:59

«Інтер» купив серіал StarMedia «Справа гастроному №1»

10390
«Інтер» купив серіал StarMedia «Справа гастроному №1»

Канал «Інтер» купив серіал кінокомпанії StarMedia «Справа гастроному №1» і розпочинає його показ з 9 січня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Картина виходитиме о 20:30 з понеділка по четвер по дві серії.

 

За жанром «Справа гастроному №1» (інша назва - «Полювання на Беркута») це історична драма. Режисер - Сергій Ашкеназі, сценарій - Владислава Романова, Євгена Латія, Сергія Ашкеназі, продюсери - Віталій Бордачев, Владислав Ряшин, Андрій Анохін.

 

Серіал розповідає про трагічну долю директора «гастроному № 1» (нині - «Елисеевский»). Прототипом героя Георгія Беркутова (Сергій Маковецький) послужив реальний директор магазину - Юрій Соколов: «Московський "гастроном № 1" називали оазисом в пустелі продовольчої СРСР. Він справно забезпечував добірними делікатесами партійну верхівку і творчу, наукову, військову еліту країни. Однак, як з'ясувало слідство, через руки директора гастроному проходили величезні хабарі, якими він ділився з сильними світу цього. Вирок вразив своєю суворістю. Засідання Колегії з кримінальних справ Верховного Суду України у справі Соколова та інших «матеріально відповідальних осіб гастроному № 1» проходило за закритими дверима. Юрій Соколов 11 листопада 1984 був засуджений до вищої міри покарання - розстрілу з конфіскацією майна», - йдеться в анотації до фільму.

 

Для зйомок серіалу був спеціально побудований інтер'єр торгового залу «Гастроному № 1», відтворені продукти того часу у великій кількості. «Справа гастроному № 1» - один з найбільш масштабних і дорогих проектів.

 

Раніше ТК повідомляла, що серіалом «Справа гастроному №1» зацікавилися канали «Інтер», «1+1» «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10390
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду