Star media завершила зйомки «Не янголи» і розпочала кастинги на «Полювання на Беркута»

14 Травня 2010
10009
14 Травня 2010
13:20

Star media завершила зйомки «Не янголи» і розпочала кастинги на «Полювання на Беркута»

10009
Star media завершила зйомки «Не янголи» і розпочала кастинги на «Полювання на Беркута»

Компанія Star media завершила зйомки стрічки «Не янголи». Про це ТК повідомив генеральний продюсер Star media Юрій Мінзянов.

 

За його словами проект знято для російського телеканалу НТВ.  «Це кримінальна драма, на мою думку, дуже цікава.  У жанрі кримінальної драми такого ще ніхто не знімав. Це щось середнє між "Одного разу в Америці", "Бумер" і "Кланом Сопрано"», - зазначив він.

 

Стрічку планують запустити 1 вересня.

 

Мінзянов розповів, що багато проектів компанії  зараз перебувають  на стадії підписання угод. Зокрема, Star media працює над історичним проектом «Полювання на Беркута» на замовлення «Первого канала»(Росія).

 

«Картина розповідатиме про початок 80-х років, коли іде політичне протистояння між Брежнєвим та Андроповим, боротьба за владу. І на фоні цього протистояння розвиватиметься історія любовного трикутника, навіть "чотирикутника" я б сказав. Дуже цікавий сценарій картини, намагатимемося підібрати цікавих акторів» - зазначив Юрій Мінзянов.

 

За його словами, зараз починаються  кастинги, зйомки проекту розпочнуться у липні,  а прем'єра планується восени.

 

Він також зауважив, що цим  проектом зацікавилися деякі українські канали, але переговори ще не розпочато: «Активно цікавиться "Полюванням на Беркута"  та іншими нашими продуктами "Інтер", "1+1" та ТРК "Україна"».

 

Оксана Ситник, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10009
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду