Яценюка не пустили до студії «Шустер live» (+ВІДЕО)

23 Грудня 2011
15509
23 Грудня 2011
23:58

Яценюка не пустили до студії «Шустер live» (+ВІДЕО)

15509
Яценюка не пустили до студії «Шустер live» (+ВІДЕО)
Депутат від НУНС Арсеній Яценюк не зміг взяти участь у ток-шоу «Шустер live», хоча отримав запрошення.

Як пише «Українська правда», до студії його не пустила охорона прем`єр-мінстра Миколи Азарова. «Охорона прем’єра, порушуючи закон, не пустила мене до студії, попри запрошення та мій депутатський статус. В мене є відеозапис, як до нас виходить головний редактор "Савік Шустер Студії" Володимир Долін і пояснює, що він теж нічого не може зробити і йому теж незручно», - розповів депутат.

За словами Арсенія Яценюка, у четвер, 22 грудня, «Савік Шустер Студія» надіслала офіційне запрошення на адресу фракції щодо участі у випуску «Шустер live» 23 грудня. За рішенням політради фракції, представляти її в ефірі ток-шоу мав Арсеній Яценюк. «В мене є всі СМС-повідомлення, які підтверджують це запрошення від імені Шустера», - розповів депутат.

За словами політика, у п’ятницю на сайті студії також зявився список учасників програми, а потім він з сайту зник.
 
 
Доки Арсеній Яценюк очікував під дверима студії, інші політики пройшли до неї без перешкод. Серед них - перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов і  глава ради Нацбанку України Петро Порошенко. Пан Турчинов, зайшовши до студії, заявив, що його спеціально «запросили на годину пізніше, щоб виступив Азаров».

Микола Азаров, який мав взяти участь у програмі, запізнився. Після цього автор і ведучий ток-шоу Савік Шустер оголосив, що, можливо, буде змушений змінити запланований порядок програми. Через запізнення прем`єра ведучий попросив його залишитися у студії довше.

ТК сподівається отримати коментар «Савік Шустер Студії» щодо інциденту з Арсенієм Яценюком.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15509
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
аяврик
4509 дн. тому
Колись на "Свободі слова" була дискусія між сторонами з різними поглядами. Це трохи схоже на взаємини різних статей- чоловіка і жінки . Тепер дискусії немає .СТАЛО ЦЕ СХОЖЕ НА ОНАНІЗМ , АБО НА ГОМОСЕКСУАЛІЗМ.
Знайка
4510 дн. тому
На последнем митинге Яценюка ВСЕМ платили деньги, а ведущий со сцены врал, что это неправда. А перед митингом проплаченный народ целых 45 минут слушал альбом Ac/Dc во всю мощь у церкви, где шла служба. За публичное прослушивание такого альбома в США ему бы впаяли 250 тысяч долларов штрафа или тюрьму. И всё потому, что некая Катя из его штаба забыла дома диск с "нужной музыкой". Наши "честные" медиа о всех этих фактах даже не написали. Позор!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду