«Україна» продаватиме рекламу на «НТВ Мир»

23 Грудня 2011
8710
23 Грудня 2011
12:20

«Україна» продаватиме рекламу на «НТВ Мир»

8710
«Україна» продаватиме рекламу на «НТВ Мир»

Сейлс-хаус «Медіапартнерство» (медіагрупа «Медіа Група Україна»)  продаватиме рекламу на телеканалі «НТВ Мир» з січня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Сейлс-хаус отримав ексклюзивні права на продаж реклами каналу.

 

«В 2011 році  телеканали «Україна» і «Футбол» продовжили зростання рекламних доходів, яке впевнено почалось ще в 2010 році. В році, що надходить, з отриманням ексклюзивних прав на продаж реклам на каналі «НТВ Мир» ми зможемо ще більше підсилити нашу пропозицію ринку», - переконаний В'ячеслав Булавін, директор сейлс-хауса «Медіапартнерство».

 

За словами директора компанії «Нова телевізійна група» (офіційний партнер телеканалу «НТВ Мир» в Україні) Людмили Вівсяної, вона вірить, що новий партнер допоможе «вивести продажі реклами на телеканалі «НТВ Мир» на якісно новий рівень».

 

За інформацією прес-служби, у другому півріччі 2011 року частка каналу «НТВ Мир» склала 1,67% (за аудиторією 18+, «50 тис.+»).

 

Нагадаємо, «Медіапартнерство» продає рекламу на каналах  «Україна» та  «Футбол».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Україна» 2012 року співпрацюватиме у рекламних продажах з «1+1». «1+1» продаватиме рекламу на 5-му каналі і ТОНІСі.

 

Інша рекламна коаліція - StarLight та «Інтер» - продаватиме рекламу на Першому автомобільному, «Меню-ТБ» і RU Music. У «Інтера» тривають окремі переговори з Першим національним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду