detector.media
23.12.2011 12:20
«Україна» продаватиме рекламу на «НТВ Мир»

Сейлс-хаус «Медіапартнерство» (медіагрупа «Медіа Група Україна»)  продаватиме рекламу на телеканалі «НТВ Мир» з січня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Сейлс-хаус отримав ексклюзивні права на продаж реклами каналу.

 

«В 2011 році  телеканали «Україна» і «Футбол» продовжили зростання рекламних доходів, яке впевнено почалось ще в 2010 році. В році, що надходить, з отриманням ексклюзивних прав на продаж реклам на каналі «НТВ Мир» ми зможемо ще більше підсилити нашу пропозицію ринку», - переконаний В'ячеслав Булавін, директор сейлс-хауса «Медіапартнерство».

 

За словами директора компанії «Нова телевізійна група» (офіційний партнер телеканалу «НТВ Мир» в Україні) Людмили Вівсяної, вона вірить, що новий партнер допоможе «вивести продажі реклами на телеканалі «НТВ Мир» на якісно новий рівень».

 

За інформацією прес-служби, у другому півріччі 2011 року частка каналу «НТВ Мир» склала 1,67% (за аудиторією 18+, «50 тис.+»).

 

Нагадаємо, «Медіапартнерство» продає рекламу на каналах  «Україна» та  «Футбол».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Україна» 2012 року співпрацюватиме у рекламних продажах з «1+1». «1+1» продаватиме рекламу на 5-му каналі і ТОНІСі.

 

Інша рекламна коаліція - StarLight та «Інтер» - продаватиме рекламу на Першому автомобільному, «Меню-ТБ» і RU Music. У «Інтера» тривають окремі переговори з Першим національним.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY