УМХ перепозиціонує «Деньги» і оновить дизайн «Фокусу»

6 Грудня 2011
9563
6 Грудня 2011
12:12

УМХ перепозиціонує «Деньги» і оновить дизайн «Фокусу»

9563
УМХ перепозиціонує «Деньги» і оновить дизайн «Фокусу»

З 2012 року журнал «Деньги» змінить свій дизайн та перепозиціонується. Про це повідомила Надія Шаломова, керівник ділового сегменту видавничого дому «Український медіахолдинг» (УМХ, UMH), під час прес-сніданку 6 грудня.

 

Журнал і надалі буде присвячений темі ефективного управління фінансами, але оскільки, за словами пані Шаломової, ця тема занадто вузька на сьогодні, передбачається додати виданню ширшої ділової інформації.

 

«Ми його трохи перепозиціонували. Якщо ми раніше говорили, що "Деньги" - це журнал про особисті фінанси, то зараз ми говоримо, що "Деньги" - це персональний діловий журнал, який висвітлює як питання управління та розпорядження особистими фінансами, так і дає картину ділового світу в країні», - прокоментувала «Детектор медіа» Надія Шаломова.

 

Оновлений випуск «Денег» з'явиться уже в січні наступного року.

 

Нагадаємо, нещодавно інший журнал про персональні фінанси - «Личный счет» (видавництво «Галицькі контракти») - заявив, що залишив нішу і увійшов до ділового сегменту.

 

Також УМХ проведе редизайн журналу «Фокус». Вихід переформатованого видання планується вже наприкінці 2011 року, повідомив Леонід Бершидський, редактор-консультант «Фокусу».

 

Нагадаємо, пан Бершидський працює над загальною концепцією журналу і його зв'язком з веб-сайтом. Також перед ним поставлені завдання навчання персоналу проекту «Фокус» і розробки нової редакційної політики, що включає жанри, стилістику, вимоги до матеріалів, правила роботи з джерелами та етичні стандарти журналістики.

 

Під час прес-сніданку УМХ також представив ключові принципи продажу рекламних площ у ділових виданнях медіахолдингу. За словами Нелі Чернишук, директора з реклами ділового сегменту, ключовий принцип полягає в пакетному продажі відразу в чотирьох виданнях - «Корреспондент», «Фокус», «Деньги», Forbes.

 

Як говорить пані Чернишук, сумарне охоплення аудиторії чотирьох ділових видань УМХ становить 75% від усієї аудиторії, яка читає ділову пресу, а перетин аудиторії цих видань складає не більше 12%. Ця цифра, за словами пані Чернишук, є нижчою за показник перетину аудиторій ділових ЗМІ в інших медіахолдингах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9563
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мимо
4528 дн. тому
ну и? это что поможет? нужен адекватный главред и 4-5 нормальных обозов. а ни в деньгах, ни в фокусе нет ни того, ни другого. редизайн - еще одни выброшенные на ветер деньги. столько глупостей умх делает в последнее время, что то там с административным гением. вот где редизайн просится
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду