«Личный счет» став діловим журналом

2 Червня 2011
9828
2 Червня 2011
12:26

«Личный счет» став діловим журналом

9828
«Личный счет» став діловим журналом

Журнал «Личный счет» (видавництво «Галицькі контракти») залишив нішу видань про персональні фінанси і увійшов до ділового сегменту. Про це повідомляється у релізі видання.

 

Керівництво видання і видавництва ухвалило таке рішення у зв\'язку з тим, що читачі журналу цікавляться не лише інвестиціями, а й розвитком власного бізнесу. «Наши читатели интересуются вложениями не только в финансовые инструменты, недвижимость или сырьевые активы. Многие из них хотят создать свой бизнес или уже его организовали. И для них инвестиции в развитие своего дела зачастую важнее, чем альтернативные способы вложений. Поэтому и было принято решение сделать акцент на деловой тематике», - пояснює зміни в позиціонуванні головний редактор  «Личного счета» Дмитро Гонгальский.

 

Підгрунтям для переходу в ділову нішу стали результати першої у 2011 році хвилі дослідження аудиторії ЗМІ компанії TNS.

 

«По последним данным PMI 2011/1 аудитория журнала Личный счет увеличилась на 22%, наибольший рост произошел среди руководителей с высоким уровнем дохода. Такие показатели  позволяют нам говорить о том, что многие наши читатели прекрасно осведомлены в нюансах инвестирования в силу своих служебных полномочий. И как деловые люди нуждаются в дополнительной информации», - каже комерційний директор видання Оксана Кошева.

 

У той же час, видання має намір, як і раніше, приділяти особливу увагу тематиці персональних фінансів, що буде «одним з його переваг перед традиційними діловими виданнями».

 

Журнал «Личный счет» виходить з 2004 року. Щомісячний наклад (заявлений) - 76 900 екз.  Нагадаємо, нішу щомісячних ділових журналів в Україні представляє українське видання Forbes.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9828
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Егор Улыбаев
4714 дн. тому
Слабенький журнал. "Деньги" интересней пишут.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду