НЕК продовжує оновлювати штат

28 Листопада 2011
6284
28 Листопада 2011
17:44

НЕК продовжує оновлювати штат

6284
НЕК продовжує оновлювати штат

Незважаючи на те, що президент України майже рік тому видав указ про ліквідацію Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, вона продовжує існувати. Крім того, ще постійно підшуковує нових працівників.

 

Зокрема, НЕК оголосила конкурс на заміщення вакантних посад: заступника начальника управління - начальника відділу експертизи обігу продукції і видовищних заходів сексуального чи еротичного характеру управління експертних досліджень та аналізу; завідувача фінансово-економічного сектору - головного бухгалтера, головного спеціаліста відділу експертизи обігу продукції і видовищних заходів сексуального чи еротичного характеру управління експертних досліджень та аналізу; головного спеціаліста відділу організаційно-аналітичного забезпечення та контролю за виконанням рішень НЕК управління організаційно-адміністративного забезпечення, головного спеціаліста юридичного відділу; представника НЕК у Донецькій, Луганській та Дніпропетровській областях.

 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр, спеціаліст, для керівників: стаж роботи не менше 5-ти років, стаж роботи на державній службі на керівних посадах не менше 3 років чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років, для спеціалістів стаж роботи на державній службі не менше 3 років, знання державної мови, вміння працювати на комп'ютері.

 

Конкурсанти повинні скласти письмово іспити на знання Конституції України, законів «Про державну службу», «Про засади запобігання і протидії корупції», «Про захист суспільної моралі», а також законодавства з урахуванням функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу НЕК, а після цього проходять співбесіду.

 

Нагадаємо, 9 листопада відбулися парламентські слухання на тему: «Сучасне становище суспільної моралі в Україні, проблеми і перспективи та стан дотримання законодавства в цій сфері».

 

Представники громадських організацій виступили проти ухвалення законопроекту про внесення змін до закону «Про захист суспільної моралі» № 7132.

 

Громадськість надіслала відкриті листи до президента України, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради та голови НЕК, оприлюднені того ж дня на прес-конференції.

 

Як писала «Детектор медіа», законопроект № 7132, який пропонує зміни до закону «Про захист суспільної моралі», було ухвалено в першому читанні 18 жовтня 2011 року.

 

Проти законопроекту виступили український рух «Стоп цензурі!», Міжнародна федерація журналістів і Європейська федерація журналістів, «Репортери без кордонів» і Національна рада з питань телебачення і радіомовлення. На їхню думку, у разі ухвалення закону в Україні може з'явитись надзвичайно сильний інструмент цензури.

 

Голова Верховної Ради Володимир Литвин виступив за вилучення «низки одіозних норм» із законопроекту про мораль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6284
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду