М1 запустить багато проектів для жінок з Власовою і Поляковою і замінить Кульбабу

7 Жовтня 2011
11853
7 Жовтня 2011
13:43

М1 запустить багато проектів для жінок з Власовою і Поляковою і замінить Кульбабу

11853
М1 запустить багато проектів для жінок з Власовою і Поляковою і замінить Кульбабу

10 жовтня на М1 стартує новий сезон. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Загальний вектор усіх змін можна сформулювати короткою фразою, яка з'явиться у зовнішньому промо каналу: М1 стає ближчим до глядача», - зазначив генеральний директор каналу Валентин Коваль.

 

У ніч з 9 на 10 жовтня оновиться ефірне графічне оформлення каналу. Його розробкою займалась студія  A7:TELEVISION. За словами арт-директора та керівника студії Сергія Перцева, у цьому сезоні канал відійшов від слогана «Кров з молоком». Однак кольорова гама не зміниться - у ній як і раніше поєднуватимуться білий та червоний.

 

Канал запустить низку проектів. Реаліті  «Привіт, декрет!»  розкаже про вагітність і особливості передпологової відпустки. Участь у проекті візьме ведуча Ольга Полякова: в ефірі покажуть її пологи. Прес-служба зазначає, що цей проект «обіцяє вивести з себе деяких закостенілих моралістів».

 

Новий проект Євгенії Власової Lady Land розповідатиме про історії успішних та відомих жінок.

 

Ще одна програма для жінок - «Чого хочуть жінки?» - це «хіт-парад жіночих бажань».

 

З'явиться програма про кохання «Перший поцілунок» з історіями першого поцілунку «зразкових» зірок.

 

Чоловічій аудиторії адресований проект VIP з екс-Кульбабою Валерією Крук про світ «багатих та знаменитих».

 

Натомість у хіт-параді Сооlbaba.cc з'явиться нова ведуча, її ім'я поки що не розголошують. В оновленому вигляді програма стартує 10 жовтня.

 

Також М1 покаже російський проект «Напросились» та продовжить свої традиційні прямоефірні покази American Music Awards, Grammy Awards, Victoria's Secrets Fashion Show тощо.

 

У середині листопада має відбутись оновлення сітки. Тоді ж розпочне роботу новий студійний комплекс каналу, в ефірі з'являться прямоефірні ток-шоу та нова музика.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11853
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду