Шустера кличуть у Москву вести передвиборні шоу

8 Вересня 2011
20527
8 Вересня 2011
21:21

Шустера кличуть у Москву вести передвиборні шоу

20527
Шустера кличуть у Москву вести передвиборні шоу

Телеведучий Савік Шустер запрошений ведучим на передвиборні телешоу в Москву. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела.

 

За інформацією видання, один з невеликих російських каналів запросив пана Шустера стати ведучим двох передвиборчих шоу напередодні парламентських і президентських виборів в Росії.

 

Шоу мають виходити щотижнево і, скоріше за все, не будуть перетинатися за часом з програмою Савіка Шустера на Першому національному.

 

Наразі акціонери «Савік Шустер студії» не ухвалили остаточного рішення щодо участі ведучого в російських проектах.

 

Сам Савік Шустер в коментарі «Українській правді» заявив, що «не збирається повертатися в Москву».

 

На прохання «Детектор медіа» уточнити, який канал його запрошує, Савік Шустер перепитав, звідки інформація. Дізнавшись, що з «Української правди», він назвав УП «жовтим виданням» («Більш жовтого джерела інформації з фіговим листочком "політика" я не знаю») і більше не став говорити на цю тему.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду