ISTIL, Film.ua і Prima Film працюють над спільним серіалом про лікаря

1 Вересня 2011
9020
1 Вересня 2011
14:45

ISTIL, Film.ua і Prima Film працюють над спільним серіалом про лікаря

9020
ISTIL, Film.ua і Prima Film працюють над спільним серіалом про лікаря

ISTIL studios & Tanarm Pictures, Film.ua і Prima Film працюють над серіалом - «Жіночий лікар». Про це йдеться на сайті Film.ua.

 

За жанром це мелодрама, загальний хронометраж - 40 год 44 хв.

 

Генеральні продюсери серіалу - Мохаммад Захур, Юрій Морозов, Віктор Мірський, креативний продюсер - Володимир Іссат, режисери-постановники - Олександр Пархоменко, Антон Гойда. У головних ролях знімаються Ілля Носков, Олена Яковлева, Наталя Казанцева, Олеся Власова, Андрій Фінягін та ін.

 

У серіалі тісно переплітаються дві сюжетні лінії: історія життя головного героя - лікаря Романа Широкова та «історії хвороб» його пацієнтів. «Історія починається в той момент, коли Роман Широков, успішний лікар, який захистив кандидатську дисертацію і має багатий досвід стажування за кордоном, залишеє столичний центр репродуктивної медицини, переїжджає жити і працювати звичайним лікарем-ординатором у невелике провінційне місто. Офіційною причиною переїзду лікаря стало погіршення здоров'я батька. Але що насправді приховує Роман? Тут, у місті юності Романа, доля кидає головному герою черговий виклик і відкриває нові перспективи: відкриття Центру репродуктивної медицини при обласній лікарні, лікарські інтриги і зміни в особистому житті», - йдеться у повідомленні.

 

Другою сюжетною лінією є завершена в кожній окремій серії історія жінки або декількох жінок, де головна увага зосереджена на медичному діагнозі, способі лікування і драматичній події в житті пацієнтки.

 

Для зйомок інтер'єрів пологового відділення, центру репродуктивної медицини, відділення гінекології тощо в павільйоні Film.ua Studio були побудовані двоповерхові декорації з повністю функціонуючими операційними, кабінетами діагностики, палатами, реанімаційними модулями тощо.

 

Для того, щоб зняти операції, передбачені сценарієм, будуть використані унікальні макети частин людського тіла, які оснащені спеціальною системою кровопостачання. Також у серіалі планується використання документальних зйомок з цього пологового відділення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9020
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду